Peste 200 de tranzactii incheiate la prima editie CARNEXPO

Prima editie a expozitiei internationale CARNEXPO a adus participantilor peste 200 de noi contracte cu o valoare comerciala de aproximativ 2,3 milioane euro si multe alte perspective pentru noi parteneriate, urmand ca negocierile sa continue intre specialistii industriei, in urmatoarele doua saptamani.

CARNEXPO, eveniment organizat de INDUSTRIA CARNII.RO, cea mai importanta revista de specialitate a avut loc in pavilionul expozitional din Romaero Baneasa si a durat patru zile, intre 21-24 septembrie 2011. CARNEXPO este cel mai mare eveniment de profil organizat pana acum in sud-estul Europei, cu 76 de firme expozante si o suprafata de expunere de peste 6000 mp.

La targul CARNEXPO, au fost prezenti peste 40 de furnizori din industria carnii acoperind atat segmentul de materii prime precum carne, condimente, mebrane si aditivi cat si utilaje si echipamente pentru abatorizare, procesare, cantarire si ambalare.

In acelasi timp, peste 30 de producatori de produse din carne, cu sedii si puncte de lucru in toate zonele tarii, au fost prezenti in cadrul targului, expozanti dar si vizitatori care au avut oportunitatea de a negocia direct noi contracte de business si de a afla informatii despre cele mai noi produse promovate de unii dintre cei mai importanti jucatori din industrie.

Aproximativ, 20% din totalul expozantilor din cadrul targului sunt companii multinationale, active atat pe piata locala cat si pe cea Europeana. Acest fapt demonstreaza ca segmentul de carne, echipamente si produse derivate are un potential de dezvoltare foarte mare in Romania.

Bilanţul statistic al ediţiei se prezinta cu un număr al expozanţilor de peste 500 de participanţi, reuniţi in 76 de standuri, cu un numar al vizitatorilor de peste 10. 000 de persoane. Numarul tranzactiilor incheiate in cadrul targului se ridica la 230, cu o valoare comerciala a tranzactiilor incheiate in cadrul targului de aprox. 2,3 mil. Euro.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 6,986 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Peste 200 de tranzactii incheiate la prima editie CARNEXPO
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: