Next_Capitall

Peste 50 de producatori si furnizori importanti din industria carnii s-au inscris deja la CARNEXPO

CARNEXPO este cel mai important targ dedicat industriei carnii din Romania si primul eveniment de amploare axat in exclusivitate pe promovarea tuturor segmentelor de baza din industria noastra incepand de la zootehnie, abatorizare, procesare, materii prime, echipamente, utilaje si nu in ultimul rand retail.

Expozitia ce va avea loc in perioada 21 – 24 septembrie 2011, la Romaero Baneasa, in Bucuresti va fi un bun prilej pentru ca fiecare specialist si factor de decizie din industria carnii sa descopere cele mai bune idei, sugestii si evolutii pentru initierea, extinderea sau modernizarea propriei afaceri.

Pe intreaga durata a expozitiei atat companiile furnizoare cat si producatori vor avea ocazia sa lege noi parteneriate si sa-si dezvolte afacerea alaturi de firmele prezente in cadrul targului.

La CARNEXPO vor fi prezenti factori importanti de decizie din industria carnii precum: producatori, importatori si distribuitori de carne si preparate din carne; comercianti de carne si preparate din carne; crescatori de animale; furnizori de materii prime, aditivi, condimente; furnizori de echipamente si utilaje pentru industria carnii, dar si reprezentanti ai principalelor lanturi de magazine din retail-ul modern si traditional.

La targul CARNEXPO, vor fi prezente toate companiile furnizoare din industria carnii, incepand de la furnizorii de materii prime, carne, condimente, membrane, aditivi, pana la furnizorii de utilaje si echipamente pentru abatorizare, transare, procesare, cantarire si ambalare, printre care se vor numara companii importante precum Darimex, Multivac, Marel, Pentapac, Meat Systems, Ria Do Trading, Utilia, Di-co Total, Horeco, Baroncini, Inorogul, Frigotherm, Krehalon, Rosu, Linde Gaz, Sudpack, Eurato, Eurofood Technik, Sudometal, Ecolab, Weber, CSB-System, Radauer, Latin Pack, Digi Romania.

De asemenea producatori importanti din industrie vor fi prezenti in cadrul expozitiei care se va desfasura la Romaero: Aldis, Cris-Tim, Caroli, Agricola Bacau, Elit, Alfredo Foods, Sergiana, Ferma Zootehnica, Produs in Bucovina, Cia Aboliv, Carmolimp, Smithfield, Samcom AS, Marcel si multi alti producatori care si-au aratat intentia de a sprijini un proiect extrem de important pentru dezvoltarea industriei carnii in urmatorii ani. Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale va participa cu un stand personalizat la CARNEXPO in cadrul caruia vor fi prezenti specialisti din diferite departamente ale ministerului, urmand ca acestia sa-i consilieze pe producatorii de carne pe mai multe segmente de interes.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,076 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Peste 50 de producatori si furnizori importanti din industria carnii s-au inscris deja la CARNEXPO
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: