Peste două treimi din produsele Kraft Foods sunt preferate față de cele ale competiției

Într-o piaţă extrem de competitivă, în care companiile se confruntă cu provocări la tot pasul, Kraft Foods România a reuşit să răspundă cu succes acestor provocări.

Rezultatul – peste două treimi din produsele companiei sunt preferate faţă de cele ale competiţiei. În Kraft Foods România, consolidarea portofoliului de bază a reprezentat o prioritate pentru companie. Toate acestea au contribuit la consolidarea poziţiei de lider de piaţă în toate cele trei categorii: ciocolată, cafea şi biscuiţi.

«Consumatorii sunt sursa noastră de inspiraţie îi ascultăm şi le observăm comportamentul în diferite ocazii, pentru a afla ce îşi doresc şi învăţăm de la ei cum ne putem îmbunătăţi oferta», declară Mihaela Maftei, Brand Manager Milka.

Kraft Foods România a lansat la 1 august, în ediţie limitată, trei tablete de ciocolată: Milka Sweet cu cremă de lapte şi jeleu de căpşune, Milka Good cu cremă de lapte şi jeleu de prune şi Milka Happy cu cremă de lapte şi jeleu de soc, în ciocolată albă. Produsele se diferenţiază prin aromele deosebite (prună şi soc), prin ambalajul cu un design special şi tehnologia de fabricaţie inovatoare care permite alăturarea a două straturi de cremă în interiorul tabletei.

Datorită inovaţiei în produse, comunicare şi excelenţă în execuţie la punctul de vânzare, Milka rămâne în topul preferinţelor consumatorilor, fapt demonstrat şi de studiile realizate în ultimii doi ani. Milka este marca numărul 1 de ciocolată în România (cotă de piaţă în volum şi valoare). Milka este cunoscută de peste 99% dintre consumatorii români şi a fost încercată de 80% dintre aceştia, în ultimul an. De asemenea, Milka ocupă locul 2 în topul celor mai puternice branduri din România.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,090 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Peste două treimi din produsele Kraft Foods sunt preferate față de cele ale competiției
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: