Petre Șandru va ocupa o poziție de Country Manager Coca-Cola Irlanda

După un mandat de 3 ani în funcția de Director de Operațiuni Coca-Cola România și Moldova, Petre Șandru va prelua o poziție de conducere la nivel internațional.

Coca-ColaÎncepând cu luna ianuarie 2017, Petre Șandru va ocupa funcția de Country Manager în cadrul Sistemului Coca-Cola din Irlanda. În acest rol, misiunea sa este de a consolida business-ul local, de a asigura creșterea fiecărui brand din portofoliu, dezvoltând și implementând strategii de marketing bine conturate care răspund la provocările pieței.

Noua oportunitate profesională vine în contextul în care, sub managementul lui Petre Șandru, Coca-Cola România a înregistrat în fiecare an rezultate foarte bune pentru toate produsele din portofoliu și a întâmpinat piața cu inovații de top.

În plus, în timpul mandatului său, echipa Coca-Cola România s-a extins treptat cu noi oameni plini de energie, care au contribuit la succesul companiei și la menținerea poziției sale de lider al pieței.

În cadrul sistemului, Petre Șandru a fost întotdeauna recunoscut pentru abordarea sa echilibrată, aptitudinile de bun lider, respectul față de ehipă și dedicarea pentru fiecare proiect, în 2015 obținând titlul de People Leader of the Year în regiunea Europa de Centru și de Sud-Est (formata de 23 de țări).

Petre are o experiență de peste 11 ani în cadrul Coca-Cola, fiind iniţial Brand Manager, apoi Director Operaţional pentru România şi Moldova şi Director Comercial pentru patru ţări din regiune: România, Moldova, Bulgaria şi Albania. Înainte de a se angaja la Coca-Cola, el a lucrat pentru JT International.

Petre Șandru este Absolvent al Universităţii Politehnice din Bucureşti, deţine o diplomă la New York Institute of Professional Photography, fotografia fiind și una din pasiunile sale.

Succesorul la conducerea Coca-Cola România și Moldova va fi anuntat în curând.

Compania Coca-Cola este cea mai mare companie de băuturi răcoritoare din lume, ce le oferă consumatorilor peste 500 de mărci de băuturi răcoritoare carbogazoase şi necarbogazoase. Recunoscută ca fiind una dintre cele mai valoroase mărci din lume, portofoliul companiei cuprinde branduri în valoare de 20 de miliarde de dolari, printre care se numără Diet Coke, Fanta, Sprite, Coca-Cola Zero, apă vitaminizată, Powerade, Minute Maid, Cappy, Simply, Georgia, Dasani, FUZE TEA și Del Valle.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *