P&G a vândut divizia Pringles companiei Kellogg

După ce la începutul lunii aprilie P&G a anunțat că va vinde divizia de chipsuri Pringles companiei Diamond Foods, astăzi, 1 iunie, a confirmat pe site-ul oficial vânzarea diviziei către o altă companie – Kellogg.

Profitul net al Procter&Gamble în urma vânzării va fi între 1,4 și 1,5 miliarde de dolari.

„Această vânzare este un pas important pentru P&G și o ocazie extraordinară pentru angajații Pringles de a fi sub conducerea unei companii din sectorul alimentar. Compania Kellog are valori și principii asemănătoare cu ale noastre și, de aceea, suntem convinși că afacerea va prospera în continuare”, a declarat Bob McDonald, Președinte și CEO al companiei Procter&Gamble.

 

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *