Pilsner Urquell – din nou cea mai vândută bere străină în Germania

Berea Pilsner Urquell a fost numită cea mai vândută marcă străină de bere în 2010 în Germania, potrivit unui studiu realizat de către revista Getränke (cea mai importantă revistă din Germania care acoperă piaţa băuturilor) în principalele lanţuri de magazine din această ţară. Aceasta a fost cea de-a patra victorie a Pilsner Urquell din 2007.

„A fi de patru ori câştigător al acestui sondaj demnstrează că drumul spre construirea unei poziţii puternice şi a unei imagini de brand se află în direcţia cea bună, iar clienţii noştri apreciază asta. Ei înţeleg că aceasta este singura modalitate de a ne distinge pozitiv pe piaţă, fapt puternic influenţat de diferitele vânzări speciale”, a spus Frank Hoehler, directorul al diviziei germane a Pilsner Urquell.

Germania este una dintre pieţele-cheie ale Plzeňský Prazdroj. În 2010, Germania a importat 240.000 hectolitri de bere Pilsner Urquell, cu 4,77% mai mult decât anul precedent. Accentul pus pe mărcile premium se răsfrânge, de exemplu, asupra primului restaurant original Pilsner Urquell în Düsseldorf, Germania, un restaurant bazat pe conceptul de franciză, sau pe dezvoltarea unor recipiente speciale pentru sortimentele de bere la 0,5 l sau 0,33 l, disponibile exclusiv pe pieţele germană şi austriacă.

Germania este una dintre principalele ţări către care producătorul Plzeňský Prazdroj exportă, urmată de SUA şi Slovacia. Mulţumită unei puternice reţele de distribuţie, berea premium Pilsner Urquell este disponibilă în mai mult de 1.400 de restaurante din Germania. Berea îmbuteliată este comercializată pe teritoriul ţării în peste 20.000 de magazine.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Pilsner Urquell – din nou cea mai vândută bere străină în Germania

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: