Povestea din spatele Cașcavalului Hochland (P)

Prezentă pe piaţa din România de aproape 21 de ani, Compania Hochland România, liderul pieţei brânzeturilor, ne-a invitat să pornim într-o călătorie, pentru a afla cum se prepară Cascavalul Hochland și care este parcursul lui, de la fermele de lapte până în bucătăria consumatorului.

Hochland 17Timp de două zile, am vizitat una dintre fermele de văcuţe din zona Târnavelor, zonă de unde provine cea mai mare parte a laptelui folosit în reţeta caşcavalului Hochland, iar apoi am vizitat fabrica Hochland de la Sovata.

Povestea Hochland a început, în România, în anul 1993, când au fost importate primele produse, distribuite la nivel naţional de către Whiteland Import Export.

Potențialul pieței a determinat grupul Hochland SE să ia decizia de a investi direct în România. În 1998 a fost deschisă filiala din România, prin inaugurarea unei facilități de producție la Sighișoara, iar în anul următor a fost deschisă și cea de-a doua fabrică Hochland, la Sovata. Ambele fabrici funcționează şi în prezent.

Continuând povestea, în 2002 a fost lansat cașcavalul Hochland care se remarca prin gustul special și forma rectangulară, atipică la acea vreme.  În acelaşi an, Hochland a introdus și primul cașcaval felii, iar în 2007 primul cașcaval pane.

De asemenea, Hochland a creat piața de creme de brânză, în România, prin lansarea mărcii Almette din 2001, apoi a oferit primele pachete duble de brânză topită triunghiuri și felii – “pachetele de familie”, iar Telemeaua cuburi cu roșii și busuioc a adus consumatorilor un produs deja porționat, foarte practic.

Revenind la cum se face caşcavalul Hochland, rezultatul unei reţete autentice locale, vă invit să citiţi articolul de pe blogul colegei noastre Alexandra Blaş, care a participat la călătorie şi a adus cu ea povestea din spatele Caşcavalului Hochland.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,094 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Povestea din spatele Cașcavalului Hochland (P)
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: