PPD România devine distribuitor oficial al Grupului Campari în România

  • de

a5 sticlePPD România, cel mai mare distribuitor de băuturi alcoolice importate premium și super-premium de pe piață, anunță că a devenit distribuitorul oficial al Grupului Campari în România. Printre cele mai importante băuturi care fac parte din portofoliul grupului se numără Aperol, Campari, Cinzano, SKYY Vodka și Wild Turkey, branduri pe care PPD România le va reprezenta pe piața locală.

“Prin încheierea parteneriatului cu Grupul Campari, unul dintre jucatorii de top la nivel mondial din industria băuturilor alcoolice premium, ne bucurăm să ne extindem portofoliul cu mărci care sunt deja foarte apreciate de consumatorii români. Portofoliul impresionant al Grupului Campari, împreună cu expertiza puternică a PPD România pe piața locală, precum și prezența extinsă în on și off trade, sunt atuurile principale care ne vor da oportunitatea de a exploata la maxim potențialul brandurilor care au primit numeroase distincții la nivel internațional si deja îndrăgite de români. Acest parteneriat este un pas strategic în dezvoltarea prezenței noastre in Romania”, a declarat Nikos Xystouris, Director General PPD România.

Alături de Diageo, Grupul Campari şi de alţi parteneri strategici la nivel local, compania deţine cel mai mare portofoliu de branduri premium și super-premium, renumite în întreaga lume, precum Johnnie Walker, J&B, Smirnoff, Baileys, şampania Lanson, Aperol, Campari, Cinzano, SKYY Vodka, Wild Turkey, precum și propriul brand de vodkă, Tazovsky Vodka.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *