ZaharulOradea

PPD România devine distribuitorul oficial pentru San Pellegrino

PPD România, unul dintre cei mai mari distribuitori locali de băuturi alcoolice premium și super-premium, își extinde portofoliul, care cuprinde aproximativ 40 de mărci internaționale, cu brandurile premium San Pellegrino: apă (S.Pellegrino, Acqua Panna), băuturi răcoritoare (Aranciata, Lemonata, Aranciata Rossa, Pompelmo și apa tonică – Tonic), ice tea și aperitivul non-alcoolic Sanbitter. Compania a devenit distribuitorul oficial pentru Sanpellegrino S.p.A la nivel național, începând cu luna ianuarie a acestui an, în urma încheierii unui parteneriat strategic.

 SP-water

“Celebrele produse Sanpellegrino marchează intrarea noastră pe segmentul de apă minerală și băuturi răcoritoare, având o prioritate majoră în completarea portofoliului nostru de băuturi spirtoase din categoria premium și consolidându-ne în același timp poziția la nivel național atât în on trade cât și în off trade. Cultura gastronomiei rafinate urmărește un trend care este dezvoltat și pe piața din România și pe care îl susținem și noi. Apele Sanpellegrino, în special, sunt simbolul culturii internaționale, a gastronomiei rafinate, inspirând diferite teme, precum armonia și degustarea în restaurantele de lux,” a declarat Nikos Xystouris, Director General PPD România.

De peste un secol, încă din anul 1899, Grupul Sanpellegrino cu sediul în Milano este lider al sectorului de băuturi în Italia, cu o gamă variată de apă minerală, aperitive non-alcoolice, băuturi răcoritoare și ice tea. Distribuite în peste 120 de țări pe toate cele 5 continente, produsele companiei, de la apele minerale sau aperitivele non-alcoolice la băuturile răcoritoare, reprezintă excelența în calitate. Renumitele produse Sanpellegrino sunt fabricate și îmbuteliate de către Nestle în Italia, în zona cu același nume, în Val Brembana, chiar în inima Alpilor italienești.

În prezent, S.Pellegrino este lider al categoriei de ape minerale în segmentul de restaurante high class la nivel internațional, având o distribuție de 650 de milioane de sticle în 120 de țări. În același timp, fabrica Aqua Panna produce peste 300 de milioane de litri de apă naturală în fiecare an, iar 30% din producție este destinată exportului. Datorită unei formule echilibrate, apele Sanpellegrino au o capacitate naturală de a intensifica savoarea mâncarurilor și a vinurilor, și, din acest motiv, bucătari și somelieri renumiți din întreaga lume le aleg pentru activitatea lor.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,059 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Distribuitori » PPD România devine distribuitorul oficial pentru San Pellegrino
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. […] PPD România, unul dintre cei mai mari distribuitori locali de băuturi alcoolice premium și super-premium, devine distribuitorul oficial pentru San Pellegrino. […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: