Prăjitura Barni acum cu 45% mai mult conținut de fructe în umplutură

Kraft Foods România, parte a Mondelēz International, lansează Prăjitura Barni cu 45% mai mult conţinut de fructe în umplutură.

“Barni există pe piaţa prăjiturelelor din România de 5 ani, până acum înregistrând vânzări de peste 100 milioane de ursuleţi. Micii noştri consumatori se bucură în proporţii aproximativ egale de cele 3 arome existente: umplutură de ciocolată, de lapte şi de căpşune. Aceste rezultate ne-au încurajat să dezvoltăm gama şi să venim în întâmpinarea consumatorilor cu un nou produs delicios: Barni cu umplutură de măr. De asemenea, varianta cu căpşune are acum o reţetă îmbunătăţită”, declară Andreea Bogdan, Senior Brand Manager Biscuits – Kraft Foods România, parte a Mondelēz International.

Barni este o prăjitură pufoasă, potrivită pentru gustarea copiilor, fără coloranţi sau conservanţi. Este făcută cu ingrediente simple şi de calitate: cereale, ouă, lapte, fructe. Porţia individuală de 30g, în formă de ursuleţ, este potrivită pentru gustarea copilului. Gama Barni conţine: cremă de ciocolată, lapte, căpşune, iar din această primăvară şi cu mere. Toate cele 4 arome sunt disponibile atât în formatul de 30g, cât şi în cutia de 150g.

Lansarea Barni, 45% fruct în umplutură este susţinută printr-o campanie de comunicare media integrată: reclamă TV, promovare online, degustari şi proiecte speciale.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,075 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Esențial » Prăjitura Barni acum cu 45% mai mult conținut de fructe în umplutură
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: