Prigat a lansat Enciclopedia Chefului de Viață

Prigat a lansat Enciclopedia Chefului de Viaţă, o colecţie de momente şi idei care stârnesc zâmbete, stare de bine şi vitalitate.

Prigat şi Enciclopedia Chefului de Viaţă  îşi propun să apropie consumatorii de ideea de vitalitate pe care a început să o comunice brandul din acest an. Şi, mai mult, să fie o sursă de inspiratie reciprocă. Fiecare dintre noi are câteva momente pe zi în care iese din rutină şi face o activitate, oricât de mică, dar care îi readuce energia pozitivă şi îi descreţeşte fruntea. Un pahar de suc natural poate fi cel mai bun companion pentru aceste momente în care vrem să ne reîncărcăm bateriile şi Prigat este prietenul nostru fidel. Încă de când www.enciclopediachefuluideviata.ro era în stadiu de teasing, am găsit câteva înscrieri pe care le-am încercat şi s-a creat deja o comunitate de oameni care au chef de viaţă. Obiectivul nostru e să creştem această comunitate şi să strângem cât mai multe momente de manifestare a chefului de viaţă, pe care să le publicăm drept Enciclopedia Chefului de Viaţă, vol. I. ”, spune Anca Moldovan, Brand Manager Prigat.

2performant.com

Un comentariu la „Prigat a lansat Enciclopedia Chefului de Viață”

  1. Foarte tare! Eram si eu la terasa cand era evenimentul asta! Am vazut ca e ceva de la Prigat! Sa le traiasca ideile, au avut una buna cu Enciclopedia Chefului de Viata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *