Primul hypermarket SPAR în New Delhi

  • de
SPAR, cel mai mare lanţ de magazine alimentare independent răspândit de-a lungul a 33 de ţări, a prezentat primul său hypermarket din capitala Indiei, poate cel mai mare din New Delhi, dezvoltat pe un singur nivel, ocupând mai mult de 22 200 m². Max  Hypermarket India Pvt. Ltd. (parte a Grupului Landmark cu birourile aflate în Dubai) a semnat un acord cu SPAR International prin care deţin licenţa de a deschide magazine SPAR în India. Acest magazin SPAR de format mare situat în Delhi de Vest, în cadrul Pacific, Tagore Garden. Acesta este al şaselea magazin SPAR din India, celelalte cinci fiind situate în Bangalore, Hyderabad şi Mangalore.
Vorbind la deschiderea noului magazin, Viney Singh, Director de Gestiune al Max Hypermarket Pvt. Ltd., a declarat: „Sperăm să ducem experienţa cumpărăturilor în Delhi la un alt nivel. Vom obţine cele mai bune practici internaţionale de la SPAR, adaptându-le la nevoile cumpărătorilor locali. De asemenea, cu ajutorul preţurilor noastre, a promoţiilor, a programului de fidelizare, a marii secţiuni de produse proaspete şi a serviciului bazat pe consumator, clienţii noştri abia aşteaptă să îşi facă aprovizionarea de la noi în fiecare săptămână.
SPAR promite standarde cu adevărat internaţionale pentru a face cumpărături la preţuri reduse. Experienţa pe care o trăieşte clientul este de neegalat. Conceptul internaţional al magazinului şi configuraţia magazinului SPAR promit consumatorului o experienţă de cumpărături uşoară şi fără aglomeraţie.
Hypermarketul SPAR are cea mai largă gamă de produse, cu peste 50.000 de articole prezente în oferta unui singur magazin, care le furnizează ţinând cont de calitatea şi  valoarea conştientă a cerintelor clienţilor.
Sursa: franchiseindia
2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *