Primul magazin Ferrero inaugurat la Milano

A trecut mult din 1942, de cand Ferrero si-a deschis primul magazin de dulciuri in Via Maestra, Alba. Dupa 68 de ani de la aparitie, Ferrero inaugureaza primul magazin din Milano, pe strada Corso Garibaldi nr. 59.

Pana pe 6 ianuarie, oamenii se vor plimba printre vitrinele stralucitoare ale capitalei cumparaturilor, in cautarea de cadouri de Craciun, fiind invitati sa traiasca o experienta noua prin vizitarea modernului magazin si gustand specialitatile dulci oferite de Ferrero.

Deschiderea din Via Maestra s-a intamplat cu mult timp in urma, insa caracteristicile, precum calitatea superioara, selectia cu atentie a ingredientelor si capacitatea de a crea noi specialitati extraordinare, au ramas aceleasi: aceleasi caracteristi care au facut din Ferrero un brand indragit in intreaga lume.

Noul magazin este un rezultat al traditiei creative Ferrero si al capacitatii sale de a oferi cilentilor o experienta senzoriala si emotionala unica. Vizitatorii magazinului sunt insotiti intr-un tur de degustare – de la materia prima la produsul finit – de catre maestri cofetari priceputi, care lucreaza cu ingrediente de inalta calitate pentru a produce specialitatile delicioase Ferrero pe loc. Ferrero Rocher, Mon Cheri, Pocket Coffee, Ferrero Rondnoir vor fi disponibile pentru clienti, care pot face selectii si pot obtine sortimente in versiuni personalizate, de la cele clasice la cele mai noi si exclusive, in functie de gustul si preferintele personale, pentru un cadou unic.

Grupul Ferrero, cu cifra de afaceri la finele anului 2009 de 6.345 de milioane de euro, include 38 de societati comerciale, are 18 fabrici si un numar de 21.500 angajati. Principalele branduri Ferrero sunt : Ferrero Rocher, Nutella, Raffaello, Mon Cheri, Kinder Surprise, Kinder Chocolate, Kinder Bueno, Kinder Pingui si Tic Tac.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,059 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail international » Primul magazin Ferrero inaugurat la Milano

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: