amb Wine își propune o creștere de 30% a afacerilor în 2015

amb Wine Company, parte a consorţiului austriac amb Holding, raportează venituri de 3 mil lei în 2014, în creştere cu 70% faţă de 2013, şi finalizarea investiţiei în tehnologie şi infrastructură la Crama Liliac Transilvania.

IMG-20150122-195952

Cifra de afaceri a crescut în 2014 cu 70%  faţă de anul precedent, anunță amb Wine Company, iar în urma unei investiţii totale de aprox 7 mil euro, inclusiv cheltuieli operaţionale, s-a finalizat și procesul de dezvoltare a Cramei Liliac din comuna Batoș (judeţul Mureş).

amb Wine produce şi comercializează în România brandurile de vinuri LILIAC, Young Liliac şi Crepuscul. Vinurile sunt produse la Crama Liliac, care reprezintă rezultatul a trei etape investiţionale finalizate la sfârşitul anului 2014 şi derulate astfel: o investiţie iniţială de 3  milioane euro realizată în anul 2011 în achiziţionarea şi cultivarea a 38 ha de vie în Transilvania, în regiunea Batoș şi Vermeş Lechinţa şi în dezvoltarea unităţii de vinificare, investiţii ulterioare de 1 million de euro, realizate în perioada 2012-2013, în dezvoltarea suprafeţelor de vie cultivate şi a facilităţilor de producţie şi o a treia etapă investiţională constând în extinderea Cramei, în valoare de aprox 1 mil euro derulată în anul 2014.

52,8 ha plantate cu struguri de soiuri nobile în regiunea Batoș (Mureş) şi Vermeș-Lechința (Bistriţa-Năsăud) deține amb Wine şi are o capacitate de producţie de 260.000 l, utilizând cele mai moderne tehnologii de vinificare, inclusiv metoda schilfwein, o premieră în România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,061 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » amb Wine își propune o creștere de 30% a afacerilor în 2015

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: