Colia.Sound, noile boxe portabile cu carcasă de metal.

Colia.Sound Black Beat și Silver Beat sunt boxe compacte în carcase metalice, cu incinte acustice capabile să redea un bass de înaltă fidelitate. Tehnologia eXtreme Bass System miniaturizează un sistem de amplificare disponibil pe modele profesionale – forțează compresia și decompresia aerului pentru un volum mai puternic și îmbunătățește performanțele pe frecvențe joase. Bass-ul este neașteptat de puternic pentru dimensiunea boxei.

Procesorul de sunet clasa D are o putere maximă de 3W și integrează funcția ACF (Anti-Clipping Function), ce adaptează automat setările amplificării pentru a menține calitatea sunetului la un nivel optim pe tot spectrul de frecvențe, indiferent de volum.

“Distribuim diverse tipuri și mărci de boxe portabile, iar Colia.Sound reprezintă categoria grea, atât din punct de vedere al greutății, cât și din perspectiva performanțelor. Procesorul de sunet ce realizează amplificarea este superior celui de pe alte modele din portofoliu. Colia.Sound este campionul mini-boxelor de peste 200 de grame”, a declarat Valentin Haicu, directorul general al VHCI Business Development, importatorul acestor produse.

Nou pe site! Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,068 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Colia.Sound, noile boxe portabile cu carcasă de metal.
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: