Prigat și UBER îi recompensează pe atleții de zi cu zi

Prigat şi UBER îi recompensează pe atleții de zi cu zi, care parcurg o cursă contra cronometru și traversează orașul dintr-un colţ în altul pentru a duce la bun sfârşit provocările zilnice, oferindu-le o surpriză răcoritoare pentru zile pline de energie.

prig-1-nouÎn perioada 26-30 august, cei care folosesc serviciul UBER se pot bucura de o sticlă de suc răcoritor Prigat. Noii utilizatori UBER beneficiază de o primă cursă gratuită, în limita a 30 lei, dacă descarcă aplicaţia şi folosesc codul “ATLETIDEZICUZI”.

Colaborarea dintre Prigat şi UBER continuă firesc povestea începută prin campania de comunicare “Atleţi de zi cu zi”, dedicată tuturor celor care parcurg în fiecare zi o cursă cu obstacole, făcând slalom printre numeroase sarcini şi provocări, ca nişte adevărati atleţi.

Pentru a beneficia de o primă cursă în mod gratuit, noii utilizatori UBER își pot instala aplicația urmând câțiva pași simpli:

  • Aplicația Uber poate fi descărcată pentru iOS, Android sau Windows Phone, dar și de pe get.uber.com.
  • Odată ce a fost descarcată aplicația, contul poate fi creat prin introducerea datelor personale, urmată de completarea codului promoțional ATLETIDEZICUZI.
  • Prima comandă UBER se poate face prin selectarea locului de pornire. Cursa va fi gratuită, în limita a 30 lei.

Prigat este prezent pe piaţa din România de 22 de ani şi a fost primul brand care a introdus conceptul de băutură necarbonatată cu suc de fructe la nivel local. În prezent, Prigat activează în toate categoriile de băuturi răcoritoare necarbonatate pe bază de fructe: băuturi de tip still drink, nectaruri, juice 100%.

Produsele Prigat nu conţin îndulcitori artificiali sau conservanţi adăugaţi. Prigat este produs şi îmbuteliat în România, de către PepsiCo România.

Uber este o companie de tehnologie care conectează în timp real pasagerii – utilizatorii aplicaţiei cu acelaşi nume – cu şoferii care utilizează platforma. În prezent, platforma Uber oferă alternative de transport în peste 330 de oraşe din 60 de ţări la nivel mondial, contribuind la schimbarea modului în care oamenii călătoresc prin oraşele în care locuiesc. Viziunea Uber este de a scoate cât mai multe mașini de pe străzile orașelor.

Compania Uber a fost fondată în 2009 în Statele Unite ale Americii, iar începând din februarie 2015 serviciile Uber sunt accesibile şi în Romania, în oraşul Bucureşti.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Prigat și UBER îi recompensează pe atleții de zi cu zi

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: