Producătorul Aaylex, deținătorul brandului COCORICO, a fost prezent la IFE 2015

Producătorul și procesatorul de carne de pui Aaylex, deținătorul brandului COCORICO, a participat recent la Londra, în cadrul celei mai importante expoziții de produse alimentare din Marea Britanie și unul dintre cele mai mari târguri dedicate industriei alimentare din Europa – International Food & Drink Event IFE 2015.

Echipa AAYLEX, Participare IFE Londra 2015

La ediția din acest an a IFE Londra, în cadrul celor 9 categorii au participat peste 1.200 de companii din 55 de țări de pe 5 continente, expunând de la produse din carne și pește, specialități regionale, brânzeturi și produse lactate, la băuturi, ingrediente alimentare și produse de panificație și patiserie.

Cocorico a adus la expoziția de la Londra două sortimente ale mărcii – piept și aripioare de pui, exportate deja pe piața britanică. Compania Aaylex, deținătoarea brandului, este în acest moment unul dintre cei mai mari exportatori de carne de pui din România, având un portofoliu de clienți externi provenind din 16 state printre care se numără: Austria, Belgia, Bulgaria, Cipru, Franța, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Marea Britanie, Olanda, Polonia și Slovacia.

Ne dorim ca și prin intermediul unor astfel de expoziții internaționale să fidelizăm piața externă și să facem cunoscute calitatea și gustul inconfundabil al produselor noastre, care pot face față cu succes oricăror competitori din Uniunea Europeană sau din spațiul extracomunitar. Exporturile au un trend crescător, fiind consolidate de evoluția constantă a companiei noastre în ultimii ani. Suntem optimiști că vom reuși să facem din COCORICO o marcă de succes nu doar românească, ci și europeană”, a declarat Bogdan Grama, Director General Aaylex Group.

Pe piața britanică, produsele COCORICO sunt deja recunoscute pentru calitatea și gustul acestora, în special de clienții din domeniu HoReCa, principalii parteneri ai companiei. Aaylex Prod deține gradul de certificarea cel mai înalt A al British Retail Consortium (BRC) Food Standard, fapt care atestă respectarea celor mai stricte reglementări internaționale în ceea ce privește siguranța alimentară și calitatea produsului, grație sistemului integrat de producție.

Produsele exportate au aceeași calitate cu cele distribuite pe piața internă – mixul nutrițional al puilor este 100% asigurat din ingrediente vegetale, nu sunt folosiți hormoni (interziși și prin lege), făinuri animale sau aditivi, iar puii sunt crescuți în condiții naturale, lipsite de stres, fiind sub observația zilnică a medicilor veterinari, în conformitate cu exigențele codului european de bune practici în domeniu.

Dupa abatorizare, carnea este verificată constant prin analizele de laborator, atât de către departamentul de calitate intern, cât și de reprezentanții organismelor de reglementare sanitar-veterinare. Sistemul revoluționar de refrigerare care permite o răcire rapidă a cărnii și ambalajele de ultimă generație, care împreună oferă cărnii o valabilitate de până la 14 zile, contribuie la asigurarea unui management integrat al calității produselor. Acestea dețin și certificarea Halal, fapt care contribuie la competitivitatea lor externă.

România a participat la târgul internaţional IFE Londra cu un Pavilion naţional, organizat în cadrul programului de promovare a exportului al Ministerului Economiei, Comerţului şi Turismului. Târgul IFE Londra reprezintă prima mare manifestare expozițională a industriei alimentare mondiale din anul 2015. Pavilionul României a reunit 19 companii și mărci de renume din industria alimentară românescă, expunând produse pe o suprafață de 111 m.p.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,071 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producătorul Aaylex, deținătorul brandului COCORICO, a fost prezent la IFE 2015

Spune-ți părerea

  1. czeglédy lászló 5 septembrie 2018, 14:53

    Tisztelettel közlöm Önökkel hogy ma vásároltam Sárváron egy önök mérése szerint 0,936Kg csirkemellet ami az én mérésem szerint 84dkg .Mivel hogy mind ketten nyugdijasok vagyunk el szerettem volna osztani 3x30dkg-ra,de sajmos nem sikerült!!!Természetesen nem halunk éhen csar bánt a dolog,mivel ha 10ft al lett volna kevésebb a pénzem biztos nem adták volna oda!Ez véleményem szerint huncutságnál több mondjuk(pecsapás,átverés)Bocsánatot kérek hogy apró gondommalzavartam Önöket,de nem szép dolog az ilyen!!!További erőt egészséget kívánok.t.:czeglédy lászló sárvár ungvár u.5.tel30-186-185-8

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: