Producătorul de vin Domeniile Ostrov își propune pentru 2013 o creștere a cifrei de afaceri cu peste 20%

Producătorul de vin Domeniile Ostrov își propune pentru 2013 o creștere a cifrei de afaceri cu peste 20%, bazându-se pe dublarea sectorului HoReCa și pe o nouă gamă de vinuri premium baricate care cuprinde cinci sortimente, toate grupate sub denumirea Domeniile Ostrov Reserve.

„Creştem în calitate de la an la an pentru ca toate suprafeţele replantate cu viță nobilă au trecut deja de primii 4 ani de viaţă. Acum toata via noastră este pe rod, avem calitatea dorită, dar producem şi cantităţi considerabil mai mari de vin DOC şi IG” declară Oana Belu, acționar Domeniile Ostrov.

Anul trecut Domeniile Ostrov a avut o creștere a cifrei de afaceri cu 20 procente față de 2011, depăşind 16.000.000 lei, cu cantitate estimată de aproximativ 5.000.000 litri.

Această creștere a fost susținută în principal de sectorul de retail care reprezintă 80% din totalul vânzărilor, în timp ce HoReCa reprezintă restul de 20%. Cele mai vândute game de vinuri în 2012, în retail au fost Domeniile Ostrov, Premiat și Vinaria Ostrov, iar în HoReCa: Domeniile Ostrov Reserve cu soiurile Sauvignon Blanc, Muscat Ottonel, Chardonnay, Cabernet Sauvignon și Merlot și gama de vinuri Cetatea Durostorum cu Chardonnay și Sauvignon Blanc.

Producătorul de vinuri Domeniile Ostrov a lansat la sfârșiul anului trecut siteul www.vinpentrutine.ro prin intermediul căruia vor fi comercializate gamele sale de vinuri. ”Lansarea acestui site este un alt aspect pe care ne bazăm atunci când estimăm o creștere a vânzărilor, el a venit pentru a acoprei și acea nișă a consumatorului care nu mai este dispus să își piardă timpul în magazine, preferând să își facă cumpărăturile online, de la birou sau de acasă” precizează Oana Belu.

“Domeniile Ostrov” reprezintă brandul “umbrelă” sub care se comunică gamele de vinuri ale podgoriei Ostrov. Alături de podgoria de viţă de vie compania mai deţine 500 de hectare de pomi fructiferi şi 200 de hectare de legume. Gamele producătorului Domeniile Ostrov sunt listate în conturi mari ca Metro, Real, Carrefour, Mega Image, Lidl, Cora și Kaufland.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,071 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Producătorul de vin Domeniile Ostrov își propune pentru 2013 o creștere a cifrei de afaceri cu peste 20%
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: