ZaharulOradea

Protex inițiază programul educațional „Dă o mână de ajutor sănătății tale! Spală-te pe mâini!”

Cu ocazia Zilei Mondiale a Spălatului pe Mâini, care va avea loc pe 15 octombrie 2011, Colgate-Palmolive continuă programul educaţional Protex, “Dă o mână de ajutor sănătăţii tale! Spală-te pe mâini!”. Astfel, în perioada 10-14 octombrie 2011, peste 5.000 de copii din şcolile şi grădiniţele bucureştene vor primi produse Protex şi vor învăţa tehnica spălatului corect pe mâini, în cadrul unor acţiuni realizate în parteneriat cu Crucea Roşie Română.

După ce au învăţat tehnica spălatului corect pe mâini cei mici au semnat, cu ajutorul voluntarilor Crucii Roşii, stickere în formă de mânuţă, ca un simbol al promisiunii lor că îşi vor păstra mâinile curate. În schimb, au primit săpunuri Protex pentru a-i ajuta să îşi ţină acest angajament.

Pe 14 octombrie, initiaţiva Protex merge mai departe! Stickerele în formă de mânuţă, semnate de copii în cadrul campaniei educaţionale Protex, îşi vor găsi locul pe un panou uriaş, amplasat în pasajul staţiei de metrou Victoriei. Trecătorii, inspiraţi de gestul celor mici, vor fi invitaţi să se alăture iniţiativei, semnând şi ei stickere în formă de mână, ca un simbol al promisiunii că se vor spăla corect pe mâini. În schimb, vor primi săpunuri Protex şi broşuri informative despre importanţa spălatului pe mâini. “Spălarea mâinilor cu apă şi săpun poate fi la fel de importantă ca folosirea antibioticelor şi a vaccinurilor, contribuind la protejarea sănătăţii fiecăruia dintre noi.

Din acest motiv, m-am alăturat cu bucurie initiaţivei Protex, de a sărbători 15 Octombrie, Ziua Mondială a Spălatului pe Mâini printr-o campanie educaţională desfăşurată în şcoli şi grădiniţe, menită să îi înveţe pe cei mici cum să se spele corect pe mâini.”, a declarat Andreea Berecleanu prezentatoarea principalului jurnal de ştiri Antena 1, „Observator 19”, care s-a alăturat campaniei educaţionale Protex.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,047 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Protex inițiază programul educațional „Dă o mână de ajutor sănătății tale! Spală-te pe mâini!”
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: