Radu Timiș este noul președinte al Asociației Române a Cărnii

În cadrul Adunării Generale a Asociaţiei Române a Cărnii (ARC), ce a avut loc în data de 4 noiembrie 2011, a fost stabilită o noua conducere în urma căreia au fost aleşi trei preşedinţi ce se vor succeda în fiecare an, aceştia sunt: Radu Timiş ( Cris-Tim), Ovidiu Dusleag (Caroli Foods) şi Eugenia Caragui ( Ion Mos).

Toate deciziile în cadrul ARC vor fi luate de comun acord de către cei trei preşedinţi şi vor reprezenta voinţa şi interesele întregii asociaţii. De asemenea s-a discutat despre priorităţile pe care asociaţia urmează să le aibă în vedere, dar şi despre o nouă strategie prin care se doreşte ca asociaţia să devină o voce puternică pentru procesatorii de carne din România.

“Procesatorii de carne trebuie sa fie deschişi unii cu alţii, sa fie mai vocali, pentru a deveni o asociaţie mai puternică.” a declarat Radu Timiş, noul preşedinte al ARC. Noua conducere intenţionează să atragă suportul cât mai multor producători şi furnizori din industria cărnii, astfel încat sloganul Asociaţiei Române a Cărnii “Unirea face puterea” să fie într-adevăr bine reprezentat.

2Performant
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *