Next_Capitall

Randler Group – o prezență de peste 20 de ani pe piața produselor alimentare din România (P)

Cu o prezenţă de peste 20 ani pe piaţă, Randler Group este una dintre cele mai importante companii cu profil de import, logistică şi distribuţie de produse alimentare din România pe categoriile de produse: lactate, dulciuri, conserve, ulei, oţet, sosuri, cacao şi ingrediente de prăjituri, importurile făcându-se, în principal, din Germania, Austria, Polonia şi Italia.

Randler-GroupRandler Group este importator şi distribuitor la nivel national, atât în comerţul tradiţional, cât şi în cel modern, respectiv segmentul HoReCa, pentru branduri de produse premium precum: Ehrmann, Hamker, Frischli, Kaserei Champignon, Wilhelm Reuss, Ruf, Fratelli Pignatti, Agriform, Smak, Menz& Gasser sau Halloren, cu un total de peste 200 de articole.

Brandul “Adora” reprezintă un proiect îndrăzneţ al Randler Group şi este marca privată a companiei. În prezent, Adora înseamnă doar lapte de cafea şi paste proaspete, dar o lărgire a gamei se va produce cât de curand fiind vizate şi alte produse alimentare.

Portofoliul de produse Randler Group conţine şi produse BIO (paste, brânză cu  mucegai albastru, ingrediente de prăjituri) şi lactate fără coloranţi sau conservaţi, de origine animală.

Cu sediul central în Timişoara şi un important punct de lucru în Bucureşti, Randler Group a investit în 2005 circa 2 milioane de euro în construcţia şi dotarea unui depozit de 3.000 mp în Timişoara, realizat în conformitate cu standardele occidentale şi care are în dotare spaţii de refrigerare şi congelare pentru produse alimentare. Randler Group deţine, deasemenea, un parc auto propriu cu care asigură distribuţia pe teritoriul întregii ţări.

Un chestionar pentru cititorii revistei retail-FMCG.ro. Mulţumim!

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,075 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Randler Group – o prezență de peste 20 de ani pe piața produselor alimentare din România (P)
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: