Râureni tine pasul cu noile tendințe online

Râureni dorește să ofere consumatorului o experiență cât mai aproape de natură și tradiții prin produsele sale și una în pas cu tehnologia de ultimă oră – online.

raureniÎn acest scop, producătorul a relansat site-ul www.raureni.ro oferind utilizatorului un alt tip de interacțiune cu brandul și produsele acestuia, într-un mod transparent și autentic.

Vizitatorii au acces rapid la informații de interes despre produse (valori nutriționale, ingrediente), găsesc sfaturi utile despre alimentație precum și rețete pe o pagină special dedicată acestora; pot interacționa cu brandul și pot împărtăși prietenilor orice articol prin deja celebrele butoane de Social Media: ”Like” și ”Share”.

”Râureni este un brand modern, care iese din tiparele categoriei, preponderent tradiționalistă. Suntem racordați la ceea ce este actual și la nevoile consumatorilor noștri. Acest lucru este vizibil pe conturile noastre de Social Media, iar acum și pe noul site. Suntem sinceri, naturali, punem suflet. Site-ul Râureni este un spațiu al interacțiunii.” – Adrian Marinoiu, Director Marketing Râureni.

Au apărut deja primele semne că Moşul are gânduri mari anul acesta

Site-ul a fost dezvoltat folosind tehnologii de înaltă performanță și gândit astfel încât să permită o navigare ușoară. Datorită meniului intuitiv, în doar câțiva pași consumatorii ajung la informațiile relevante și pot distribui conținutul dorit pe paginile lor de Facebook printr-un simplu click.

Www.raureni.ro poate fi accesat de pe desktop, tabletă și smartphone datorită designului adaptat la noile modalități de navigare online și a platformei de ultimă generație pe care a fost dezvoltat.

La nivel vizual și de limbaj, raureni.ro susține stilul de comunicare al brandului: actual, fresh, cu accent pe naturalețe și grijă. Râureni este un brand deschis față de consumator: vorbește direct și simplu prin cuvinte prietenoase și vizualuri naturale.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Un comentariu la „Râureni tine pasul cu noile tendințe online”

  1. Pingback: Sinteza saptămânii 14 - 18 decembrie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *