Next_Capitall

Rebranding pentru produsele Creme Pâtisserie de la Meggle

Produsele din gama frişcă vegetală Creme Pâtisserie ale producatorului german Meggle au trecut printr-un proces de rebranding ce constă, în principal, în modificarea designului ambalajului. Aceste modificări oferă o identificare mai bună a mărcii şi o vizibilitate mai mare în raft.

Proiectul de rebranding face parte din strategia de dezvoltare şi poziţionare a acestei game de produse urmând ca în decursul acestui an, gama de produse Creme Pâtisserie să fie îmbogăţită şi cu alte variante.

Produsele din gama frişca vegetală Creme Pâtisserie sunt preparate pe bază de grăsimi vegetale, indulcite şi se folosesc pentru umpluturi de prăjituri, torturi, decoraţiuni cu fructe etc.

Din gama de produse Creme Pâtisserie fac parte în momentul de faţă:

– Creme Pâtisserie 1L
– Creme Pâtisserie 500 ml
– Creme Pâtisserie 200 ml
– Creme Pâtisserie 250 ml spray

Creme Patisserie 1LCel mai complex rebranding a avut loc la produsul Creme Pâtisserie 1L (foto stânga) care pe lângă modificarea designului, a primit şi un capac pentru o păstrare mai bună şi manevrare mai uşoară, iar ambalajul a fost îmbunătăţit cu unul Tetra Pak slim. Pe lângă aceste modificări, o altă noutate importantă în gama Creme Pâtisserie este că produsele nu mai conţin lactoză.

Produsele sunt distribuite la nivel naţional şi acoperă toate canalele de distribuţie: modern trade, tradiţional trade, HoReCa.

Pentru anul 2015, Meggle România estimează o creştere de volum pentru gama Creme Pâtisserie de 20%

Grupul MEGGLE, cu o bogată tradiţie de peste 125 de ani se numără printre cei mai renumiţi producători de produse lactate si nu numai, în Europa,  Asia şi America, activ la nivel internaţional cu produse la standarde ridicate de calitate precum: lapte, brânză, iaurt, smântână, unt, specialităţi din unt, baghete cu umpluturi, produse pe bază de grasimi vegetale.

Sucursala Meggle din România a fost înfiinţată în anul 2006, având un partener puternic – Whiteland Group – fiind prezentă pe toate canalele de distribuţie: comerţul modern, tradiţional şi HoReCa. Portofoliul MEGGLE România cuprinde produse precum: unt, specialităţi din unt, lapte pentru cafea, preparate pe bază de grăsimi vegetale, frişcă spray UHT, smântână pentru gătit UHT, lapte UHT, smântână, iaurt şi alte deserturi şi băuturi pe bază de lapte.

 

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,065 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Rebranding pentru produsele Creme Pâtisserie de la Meggle
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: