#SărbătorileVin odată cu reclama și caravana Coca-Cola de Crăciun

În 2016, Coca-Cola  face fanilor săi un cadou special de Crăciun, adaptându-și strategia globală în favoarea preferințelor locale. După mai bine de 10 ani, românii vor putea revedea iarna aceasta la televizor reclama preferată „Vin Sărbătorile”.

Coca-ColaIndiferent cum au descris-o – „cea mai frumoasă reclamă de Crăciun”, „reclama cu Sărbătorile vin”, „reclama care pur și simplu îți instalează sentimentul de Crăciun în suflet” sau „reclama cu camionul Coca-Cola”, românii s-au unit și au răspuns „în cor” că acesta este simbolul apropierii sărbătorilor, pe care toți își doresc să-l revadă.

Online-ul și-a dovedit din nou puterea, iar prin implicarea unora dintre cei mai mari vloggeri români – BRomania (Matei Dima), Laura Giurcanu, Mircea Bravo și Ilie Rusu, dar și din Republica Moldova – Ilie Bivol (Ilie’s Vlogs), dorința fanilor Coca-Cola a provocat o adevărată mișcare, precum și o mobilizare de forțe pentru companie.

Așa cum Coca-Cola este cea mai populară băutură răcoritoare din lume, este și băutura preferată a românilor, iar pentru asta le mulțumim și suntem datori să fim întotdeauna aproape de ei. Ne bucurăm că am reușit să le îndeplinim fanilor noștri o dorință de Crăciun, și să aducem magia Sărbătorilor în casele lor prin această reclamă-simbol.” – Marketing Director Romania and Moldova & Marketing Lead for SEE countries at The Coca-Cola Company.

Doamna Dana Bartzer, interpreta melodiei din spot-ul atât de îndrăgit, s-a numărat printre persoanele contactate pentru a face posibilă acestă bucurie dedicată tuturor românilor:

Sunt peste 10 ani de când Coca-Cola m-a invitat să înregistrez cântecul „Vin Sărbătorile” pentru campania de Crăciun de atunci. Să cânt despre o „iarnă ca-n povești” și despre minunăția darurilor este o plăcere pe care o savurez an de an. De aceea mă bucur nespus că românii își amintesc cu drag și asociază magia Crăciunului cu o melodie devenită colind, pe care eu am avut onoarea s-o interpretez.

Începând de vineri, 2 decembrie, cea mai iubită reclamă Coca-Cola în România a revenit pe ecrane, atât pe TV, cât și în online și social media, iar fanii de toate vârstele ai brandului se vor putea bucura de ea din nou, pe toată perioada Sărbătorilor.

În fiecare dimineaţă, puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,081 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » #SărbătorileVin odată cu reclama și caravana Coca-Cola de Crăciun

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: