Red Bull aduce si in Romania cele trei arome noi Red Bull Edition

  • de

Red Bull, cea mai cunoscuta companie de bauturi energizante din lume, vine si in Romania cu trei arome noi, in extensia celor doua bauturi energizante deja celebre – Red Bull Energy Drink si Red Bull Sugarfree: Red Edition, Silver Edition si Blue Edition.

EDITIONS-GROUP

Red Bull Editions au la baza aceeasi formula ca si Red Bull Energy Drink, numai ca au gust si culori diferite. Sunt disponibile in can-uri de 250 ml, fiecare cu un design diferit care reflecta culoarea fructului respectiv. Red Bull Editions sunt bauturile energizante pentru cei care iubesc functionalitatea Red Bull.

Red Bull Red Edition este can-ul rosu, la fel ca si culoarea lichidului din interior, cu beneficii identice cu cele ale Red Bull, insa cu gust dulce de merisoare. Red Bull Silver Edition are lichid incolor si can de culoare argintie si ofera in plus retetei originale aroma de lime. Iar Red Bull Blue Edition are lichid albastru cu gust de afine si acelasi efect Red Bull.

De mai bine de 25 de ani, milioane de oameni din intreaga lume cauta energia pe care Red Bull le-o ofera in timp ce muncesc, practica un sport, studiaza, conduc sau petrec pana tarziu in noapte. Red Bull vitalizeaza corpul si mintea si se adreseaza tuturor celor care au nevoie de putina energie in plus.

Un chestionar pentru cititorii revistei retail-FMCG.ro. Mulţumim!

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *