Redd’s lanseaza proiectul Calendarul Redd’s 2011

Redd’s cauta 12 protagoniste: 12 femei cu stil, cu gust, cu personalitate care au incredere in frumuseatea lor si care se exprima cu placere prin fotografie. cele 12 protagoniste vor fi alese in urma unui concurs online gazduit de pagina Redd’s – Too Tasty For Man, pe Facebook.

Inscrierea presupune cativa pasi simpli: intrarea in comunitatea Redd’s – Too Tasty For Man, accesarea tabului de concurs “Calendarul Redd’s” si completarea formularului de inscriere in competitie.

“Ne dorim un calendar unic, care sa imprumute din stilul si imaginea fiecarei protagoniste. De accea cautam femei deosebite, care au incredere in calitatile lor, sunt spontane, degaja energie pozitiva si naturalete in fata camerei. Vom tine coont, in egala masura, de imaginile inscrise in concurs si de raspunsurile primite la intrebarile din formularul de inscriere”, precizeaza Grant McKenzie, Vicepresedinte Marketing Ursus Breweries.

Frumusete, moda, placerea de a poza, expresivitate, joaca, flirt – toate atuu-urile feminine vor creea atmosfera fiecarei imagini a calendarului. Si pentru ca o singura sarbatoare din an este dedicata exclusiv femeilor, Redd’s a ales sa iasa din tipare si sa dea start anului calendaristic in luna…Martie ! Mai mult, fiecare protagonista va deveni nu doar  imaginea unei luni, ci si a unei zodii.

In selectia protagonistelor, votul decisiv va reveni fanilor Redd’s prezenti pe Facebook pe pagina Redd’s – Too Tasty For Man. Acestia vor vota cele 12 castigatoare din lista de finaliste alese de echipa Redd’s.

Proiectul continua platforma Too Tasty For Man, iceputa in aceasta vara, prin care Redd’s a adus berea mai aproape de universul feminin, de preocuparile si  pasiunile consumatoarelor de bere cu arome. Cu fiecare actiune, platforma Too Tasty For Man isi doreste sa dezvolte cea mai joviala si mai fresh comunitate de bautori de bere.

Despre Ursus Breweries

Ursus Breweries, subsidiara a SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producatori de bere din Romania. Compania are sediul central in Bucureşti si detine 4 fabrici de bere in Cluj-Napoca, Timisoara, Buzau si Brasov, avand peste 1.700 de angajati. Marcile Ursus Breweries sunt: URSUS, Timisoreana, Ciucas, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Azuga, Redd’s, Stejar , Pilsner Urquell si Miller.

SABMiller plc este una dintre cele mai mari companii de bere din lume, cu participatii in societati producătoare de bere sau acorduri de distributie pe 6 continente. Marcile Grupului includ beri premium internationale, cum ar fi Grolsch, Miller Genuine Draft, Peroni Nastro Azzurro si Pilsner Urquell, precum si o gama exceptionala de marci locale cu pozitii de lider, precum Aguila, Castle, Miller Lite, Snow si Tyskie. In afara SUA, SABMiller plc este, de asemenea, una dintre cele mai mari companii din lume care imbuteliaza produse Coca-Cola.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *