Rețeaua de magazine Cramele Halewood se marește cu două noi magazine

Cramele Halewood, cel mai mare exportator de vinuri îmbuteliate din România şi unul dintre cei mai importanţi producători de vinuri de calitate superioară din ţara noastră, anunţă deschiderea a două noi magazine de vinuri în Bucureşti şi Braşov.

“Pentru compania noastră, deschiderea de noi magazine Winery Outlet este un pas normal, care face parte din strategia de dezvoltare pe termen mediu şi lung a Cramelor Halewood. Vom continua şi în acest an să deschidem magazine proprii, în curând urmând să deschidem şi în Timişoara”, a declarat Dan Muntean, director general Cramele Halewood.

Halewood The Winery Outlet Bucureşti (Şoseaua Mihai Bravu nr. 132) este primul magazin al Cramelor Halewood în capitală, cu o suprafaţă de 40 mp şi va oferi consumatorilor vinuri liniştite şi spumante de cea mai bună calitate.

La Braşov va fi deschis primul magazin Halewood The Winery Outlet cu un nou concept – wine shop & bar – şi cu o suprafaţă extinsă, de 80 mp. Acesta este amplasat în Centrul Vechi al Braşovului (str. Diaconu Coresi nr. 6 – la câteva minute de Piaţa Sfatului şi Biserica Neagră) şi va oferi cunoscătorilor o varietate de vinuri.

Cele două magazine oferă spre vânzare atât vinuri produse de Cramele Halewood, cât şi vinuri importate de la cunoscuţi producători din Europa, America, Australia şi Africa, pe care Cramele Halewood îi reprezintă în România. Astfel, consumatorii vor putea alege din peste 400 de vinuri îmbuteliate, potrivite pentru toate gusturile şi comercializate la preţuri de producător şi distribuitor direct.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *