Revista retail-FMCG.ro este partener media la Romania Retail Summit

Revista retail-FMCG.ro este partener media la cel mai mare şi cel mai important eveniment dedicat retail-ului şi sectorului FMCG din România, Romania Retail Summit, eveniment ce se desfăşoară în zilele de 4 şi 5 octombrie 2011, la JW. Marriott Grand Hotel, Bucureşti.

Romania Retail Summit 2011 reprezintă cea mai bună cale de a vă familiariza în numai 2 zile cu: peste 200 factori de decizie, predicţii cu privire la viitorul şi forma finală a pieţei româneşti de retail şi cu provocările majore pe care le întâmpină orice companie românească din sectorul FMCG.

Revista noatră este pentru prima dată partener media la un eveniment de mare anvergură şi va conduce lucrările sesiunii paralele „Achiziţii, vânzări şi mărci private”. Programul complet al celor două zile de Summit, pe zile şi sesiuni, îl aveţi aici.

Pentru a participa la Romania Retail Summit 2011 vă rugăm să descarcaţi, să completați formularul de participare (vedeţi penultima şi ultima pagină) şi să-l trimiteţi prin fax la numărul: +48 12 350 54 01 sau scanat pe adresa de email: info@bluebusinessmedia.com.

 

2performant.com

2 comentarii la „Revista retail-FMCG.ro este partener media la Romania Retail Summit”

  1. Buna ziua ,

    as dori sa va intreb , dat fiind succesul evenimentului de anul trecut – ma refer la Romania Retail Summit , daca anul acesta sa ve mai organiza o asemenea intalnire ? Cand si care sunt detaliile – program , participanti , speaker-i etc .

    Multumesc si astept un raspuns pe adresa mai sus mentionata .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *