Rezultate peste asteptari pentru platforma pauzetari.ro, dezvoltata de Interactions si Kit Kat

Agentia Interactions a dezvoltat pentru Kit Kat componenta online a campaniei promotionale „Iei pauza, ai chestii tari”, implementata prin platforma www.pauzetari.ro si aplicatia dedicata http://www.facebook.com/KitKatRomania. Campania, desfasurata in perioada 1 martie – 3 mai, a generat o medie de 4 minute/vizita, iar rezultatele din punct de vedere al intrarilor si participantilor au depasit cu aproape 50% asteptarile initiale.

Interactions s-a ocupat de crearea si dezvoltarea platformei de comunicare www.pauzetari.ro, a materialelor de media si a aplicatiei de Facebook asociate campaniei.

Premiile au constat in 46 vouchere de calatorie pentru excursii in Europa (3 zile, 2 persoane), extrase la sorti zilnic. Marele premiu, extras in data de 3 mai, este in valoare de 12.000 euro (TVA inclus), reprezentand practic sprijinul financiar pentru o pauza de un an de zile. Valoarea comerciala bruta a premiilor s-a ridicat la 221.844 lei (TVA inclus).

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,103 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Rezultate peste asteptari pentru platforma pauzetari.ro, dezvoltata de Interactions si Kit Kat
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: