Peroni Nastro Azzurro a deschis cafeneaua Riviera Peroni al Café del Mar

Peroni Nastro Azzurro a deschis în inima staţiunii Mamaia cafeneaua „Riviera Peroni al Café del Mar”, un spațiu dedicat celor care îşi doresc să descopere cultura italiană.

Peroni Nastro Azzurro„Riviera Peroni al Café del Mar” a fost inaugurată pe 2 iunie, cu prilejul Zilei Naționale a Italiei. Astfel, Italia a fost celebrată și la malul Mării Negre, având ca element central Peroni Piccola, un simbol desăvârșit al rafinamentului italian.

E o mare bucurie să fim prezenți și anul acesta la malul Mării Negre, prin inaugurarea spațiului „Riviera Peroni al Café del Mar”. Ne dorim ca această vară să fie una in stile italiano pentru consumatorii Peroni Nastro Azzurro, așa că le promitem evenimente inspirate de pasiunea italienilor și bucuria acestora de a trăi și de a se bucura de fiecare clipă în mod autentic. Benvenuto a „Riviera Peroni!”, a declarat Cristina Gherman, Global Brands Director Ursus Breweries.

Aflată în centrul stațiunii Mamaia, „Riviera Peroni al Café del Mar” va găzdui pe tot parcursul verii petreceri efervescente și evenimente dedicate bucătariei italiene şi designului.

Evenimentele găzduite de „Riviera Peroni al Café del Mar” vor fi comunicate pe site-ul oficial www.peroniitaly.ro și pe pagina de Facebook Peroni Nastro Azzurro, iar săptămânal, începand cu luna iunie și până la finalul verii, consumatorii sunt invitați să participe la o serie de concursuri prin care pot câștiga experiențe VIP la „Riviera Peroni al Café del Mar”.

Peroni Nastro Azzurro este berea super-premium italiană numărul unu în lume. Birra Peroni a demarat producția de bere în 1846, iar Nastro Azzurro a apărut la începutul anilor ‘60 în Italia. Peroni Nastro Azzurro, cu noua imagine elegantă retro, a fost lansată la nivel mondial la începutul anului 2005. România este a doua țară din lume, după Marea Britanie, în care a fost lansată berea Peroni Nastro Azzurro. În România, Peroni Nastro Azzurro este o marcă din portofoliul Ursus Breweries, o bere blondă super-premium, cu gust proaspăt și efervescent, disponibilă îmbuteliată (500ml, 330ml şi 250ml) și draught.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,079 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Peroni Nastro Azzurro a deschis cafeneaua Riviera Peroni al Café del Mar

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: