Rom Autentic lansează noul Rom Sandviș

  • de

Rom Autentic lansează noul Rom Sandviș, biscuiți crocanți cu cremă Autentic Rom, printr originala campanie „Răzbunarea e dulce!”

IMG-3030 - lowrez„A devenit deja o tradiție pentru ROM să aibă un mesaj puternic, să ne aducă aminte de adevăruri despre români – cum ar fi multele invenții care, de-a lungul timpului, s-au materializat departe de țară și meritul a mers la alții. De această dată, ROM vine să provoace prin lansarea unui produs care să răzbune simbolic nedreptățile făcute de-a lungul istoriei. Deci nu inventăm roata, preluăm o invenție de la alții – BISCUIȚII – dar o românizăm, cu gust Autentic ROM”, spune Gabriela Munteanu, Marketing & Trade Marketing Director, Kandia Dulce.

Odată cu acest produs nou şi răzbunător de dulce, Rom Autentic lansează și petiția pentru românizarea baseball-ului, tot ca un gest simbolic de răzbunare față de sportul nostru național, oina, care a fost preluat și ridicat la rang de show sportiv peste ocean.

În petiție, se cere ca americanii să recunoască originea românească a baseball-ului: să cânte, măcar la un meci oficial, imnul României în deschidere și să își îmbrace majoretele în costum popular românesc.

Până pe 10 octombrie, campania îşi propune să adune cât mai multe semnături, apoi să trimită această scrisoare în America, la Major Baseball League, împreună cu un CD cu imnul României în transcriere fonetică şi un costum popular pentru majorete.

„Echipa McCann-ROM nu este la prima inițiativă de export curajos de genius loci românesc. Planeta ar face bine să se obişnuiască deja cu personalitatea noastră. România se clasează pe locul 15 în lume în exercitarea puterii intangibile (soft power) şi doar cu inițiative de acest fel ne putem menține în acest top”, spune Sebastian Olar, copywriter McCann Erickson.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la nesletterul zilnic gratuit.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *