Romania Retail Forum la cea de-a cincea editie

Cea de-a cincea editie Romania Retail Forum, eveniment organizat de Mediafax, va avea loc marti, 7 decembrie 2010, la Hotel Howard Johnson, sala Platinum, începand cu ora 09.30, si va reuni producatori, directori ai marilor retele comerciale din Romania, lideri ai patronatelor din industria alimentara si reprezentanti ai Consiliului Concurentei.

La un an de la intrarea in vigoare a Legii privind comercializarea produselor alimentare, producatorii si retailerii vor discuta la Romania Retail Forum daca actul normativ a avut impactul dorit si daca este necesara o eventuala modificare a sa, in privinta taxelor pentru listarea produselor in supermarketuri si hipermarketuri.

De asemenea, participantii vor analiza efectele pe care modificarile aduse in acest an Legii concurentei le au asupra activitatii retailerilor, precum si directiile de extindere in retail in 2010 si 2011: centre comeciale versus magazine specializate, evolutia stocului total de spatii de retail, noile intrari pe piata romaneasca.

Ponderea produselor romanesti la raft comparativ cu cele importate, orientarea retailerilor spre marcile proprii si noutatile pe care anul viitor le va aduce in ceea ce priveste ambalajele ecologice sunt alte teme ce vor fi dezbatute la eveniment.

Romania Retail Forum îi va avea ca speakeri, printre altii, pe: Valentin Mircea – membru al Plenului Consiliului Concurentei, Delia Nica – vicepresedinte al Asociatiei Marilor Retele Comerciale din Romania si Head of the Metro Group Representative Office in Romania, Alexandru Vlad – director executiv al Selgros Cash & Carry Romania, Sorin Minea – presedinte Romalimenta si presedinte Angst, Mihaela Mitroi – partener PricewaterhouseCoopers Romania, Dragos Bunescu – Commercial Director la Edenred Romania si Aurel Popescu – presedintele patronatului Rompan.

Romania Retail Forum face parte din seria de evenimente de business Mediafax Talks, pe care Mediafax, cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania, le organizeaza incepand din 2006.

Inscrierile pentru participare la editia din 2010 se fac pe website-ul www.mediafaxtalks.ro/retail-forum pana pe 6 decembrie.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *