Romania Retail Summit în cifre

Romania Retail Summit, organizat în zilele de 4 şi 5 octombrie 2011, la JW. Marriott Grand Hotel, Bucureşti, este cel mai important eveniment dedicat retailului si industriei FMCG din România. Câteva cifre ale Summit-ului:

– 40 speakeri, dintre care 11 CEO şi membri ai Consiliul de Adminsitrație

– 30 discursuri prin intermediul cărora vor fi subliniate şansele şi provocările companiilor din retail, vânzări en-gros şi piața bunurilor de larg consum

– 3 mese rotunde cu membri ai consiliului de administrație din cele mai mari lanţuri de retail de pe piaţa românească

– 3 sesiuni în paralel în cadrul cărora vor fi prezentate ultimele tendinţe din sectorul retail & FMCG, shopper marketing & category management, achiziţii şi vânzări, dar şi al mărcilor private.

Descarcă broşura PDF

Organizatorii ne promit:

– Vizionari şi experţi internaţionali în sectorul retail: Matthias Queck (UK), Robert Krzak (Polonia), Dr. Ira Kalish (USA), Jacek Kotarbiński (Polonia), Jean-Pierre Bonvallet (Franţa)

– Mese rotunde în cadrul cărora vor fi organizate sesiuni de speed-networking: acces uşor la factorii de decizie

– Mai multe contacte de afaceri cu peste 40 de speakeri şi peste 150 de participanţi

– Analize economice la zi realizate de trei renumiți economişti şi de oameni politici

– Multe lanţuri de retail, precum: Profi Rom Food, Cora Hypermarkets, Billa România, Oncos Impex, Retail Alba Com, Tradis Wholesale, CDE R Interex

– Un cocktail special!

„Şi în acest an, preşedinţii celor mai mari lanţuri de retail, producătorii din sectorul bunurilor de larg consum cât şi responsabilii de operaţiuni din retail, din comerţul en-gros, precum şi cei din sectorul producţiei, se vor întâlni cu ocazia summit-ului anual „Romania Retail Summit”. Fiecare dintre noi conștientizează faptul că fără cooperare nu am putea depăşi provocările cu care ne confruntăm.

O parte a provocărilor cu care se confruntă producătorii şi comercianţii de astăzi sunt: loialitatea față de produs, obţinerea unei calităţi de necontestat, accesibilitate, experienţe pozitive ale clientului asociate cu brandul, şi toate acestea la un preţ competitiv.

Numai prin intermediul unei colaborări strânse şi “împărtăşind” aceste provocări putem răspunde în mod eficient nevoilor consumatorilor de astăzi. Romania Retail Summit vă oferă ocazia extraordinară de a găsi parteneri de afaceri cu care să puteţi colabora pentru a construi un avantaj competitiv. Mai mult decât atât summitul acesta vă va oferi posibilitatea de evalua în ce punct se află afacerea dvs. în raport cu cea a concurenţilor direcți cei mai apropiaţi.

Merită să fiţi prezent acolo unde au loc cele mai importante întâlniri, şi unde participanţii sunt persoane de decizie în ceea ce priveşte direcţia pieţei în România şi în regiunea noastră din Europa. După cum v-aţi dat deja seama, Romania Retail Summit 2011 nu poate fi ratat!”

Łukasz Hińcz, Manager de Proiect Blue Business Media, organizatorul evenimentului Romania Retail Summit.

Dacă sunteţi un reprezentant al unui lanţ de retail

Nu rataţi oportunitatea de a obţine informaţii vitale despre parteneri de afaceri cheie şi despre concurenţii dumneavoastră!

Analizaţi şi adaptaţi-vă strategia folosind cunoştinţele unice şi expertiza disponibile doar la “Romania Retail Summit”.

Dacă sunteţi un producător FMCG

Nu rataţi ocazia de a vă consolida relaţiile cu factorii de decizie cheie şi de a înțelege mai bine strategiile celor mai importanţi parteneri de afaceri.

Dacă sunteţi un consultant sau un furnizor de servicii

Veți avea ocazia ca în aceste 2 zile să întâlniţi o mare parte a persoanelor cu funcţii de decizie în cele mai mari companii din piața bunurilor de larg consum şi din retail. Veţi înţelege mai bine necesitățile afacerii lor şi veţi putea folosi aceste cunoştinţe pentru a creşte vânzările viitoare.

Pentru mai multe informatii si pentru formularul de inregistrare Descarcă broşura PDF Romania Retail Summit

Profilul participanţilor la Summit:

– CEO, Directori Executivi 29%

– Directori de Marketing, Category,Trade Manager 27%

– Directori de Vânzări, Directori Comerciali 26%

– Key Account Managers, Sales Managers 13%

– Alţii 5%

Contact: 

Łukasz Hińcz –Manager de Proiect (tel. + 48 12 350 54 20, fax +48 12 350 54 01)
lukasz.hincz@bluebusinessmedia.com

Daniel Chirica – Sales Manager (tel. +48 12 35 05 463, fax + 48 12 350 54 01)
daniel.chirica@bluebusinessmedia.com

Partener media: revista retail-FMCG.ro

exporetail2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *