Macfrut_Digital

România va fi reprezentată de 20 de firme la Târgul Internațional de Industrie Alimentară „Alimentaria 2014”

România va fi reprezentată de 20 de firme din domeniul industriei alimentare la prima manifestare expozițională a sectorului din acest an Târgul Internațional de Industrie Alimentară ”Alimentaria 2014”, care va avea loc la Barcelona (Spania), în perioada 31 martie – 3 aprilie.

Vascar-6Firmele românești își vor expune produsele în doua pavilioane expoziționale însumând 168 de metri pătrați. Standurile naționale se vor afla în doua zone de expunere: Intercarn (P5-E43) și International (P2-E228).

Producătorii români participă la târg cu produse din carne, produse de panificație, patiserie și dulciuri, apă minerală. Firmele participante sunt Caroli, Cristim, Agricola, Kosarom, Aaylex, Sergiana, Scandia, Vascar, Elit, Mariflor, Andromi, Inorogul, Unicom, Boromir, Pambac, Natural, European Drinks, European Food, Tip-Top și Kaola.

„Toată elita industriei alimentare românești va arăta Europei că ne merităm un loc fruntaș pentru calitatea produselor”, afirmă reprezentanții Asociației Române a Cărnii (ARC). Evenimentul este susținut de ARC, Asociația pentru Promovarea Alimentului Românesc (APAR), ambele asociații fiind membre ale Federației Naționale Pro Agro.

La ediția trecută a târgului, în 2012, România a participat cu 42 de companii, reunite sub pavilion național.

Organizatorii Alimentaria 2014 și-au dublat eforturile în acest an pentru a atrage buyeri din întreaga lume, în special din Asia, Statele Unite și America Latină, precum și din Europa, astfel încât cele peste 3.800 de companii participante să poată beneficia de o creștere a oportunităților de export.

Firmele expozante la ediția din acest a Târgului Internațional de Industrie Alimentară ”Alimentaria 2014” provin din peste 50 de țări.

Sursa: Agerpres

Un chestionar pentru cititorii revistei retail-FMCG.ro. Mulţumim!

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,040 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » România va fi reprezentată de 20 de firme la Târgul Internațional de Industrie Alimentară „Alimentaria 2014”
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. […] expozițională a sectorului din acest an Târgul Internațional de Industrie Alimentară ”Alimentaria 2014”, care va avea loc la Barcelona (Spania), în perioada 31 martie – 3 […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: