Roxana Tisăianu preia funcția de Director General al FrieslandCampina România

Începând cu data de 8 ianuarie 2024, Roxana Tisăianu preia funcția de Director General al FrieslandCampina România de la Ferenc Szecsko, care a condus compania în ultimii patru ani.

frieslandcampina

Cu o experiență de peste 25 ani în industria FMCG și retail, Roxana Tisăianu a ocupat numeroase funcții de conducere și a contribuit la dezvoltarea unor brand-uri de renume internațional în companii precum Danone, Coca-Cola, Orkla Foods. Și-a început cariera în compania Mercury Promotions, urmată de o poziție de Trade Marketing Manager la Orkla Foods, iar apoi s-a alăturat companiei Danone, unde a coordonat echipe locale și globale, în România, Franța și Olanda. Ulterior, a condus compania Reckitt din poziția de Director General SEE Health, iar înainte de a prelua conducerea FrieslandCampina România a ocupat funcția de Integrated Execution Director Eurasia-Middle East în cadrul companiei Coca-Cola.

Sunt încântată să mă alătur echipei FrieslandCampina România, recunoscută pentru lactatele de calitate oferite consumatorilor, în special prin intermediul unuia dintre cele mai puternice și iubite brand-uri românești, Napolact. Piața de lactate este una foarte competitivă, dar, în același timp, consumul este încă cu mult sub media europeană, are un potențial frumos de creștere odată cu orientarea consumatorilor români tot mai mult către o alimentație nutritivă, sănătoasa. Obiectivul meu este să dăm un nou impuls inovativ companiei și categoriilor în care acționăm, să găsim rețeta de succes pentru o creștere sustenabilă, împreună cu partenerii noștri, retaileri, fermieri și consumatori”, a declarat Roxana Tisăianu, Managing Director FrieslandCampina România.

FrieslandCampina

FrieslandCampina România este parte a companiei olandeze Royal FrieslandCampina, unul dintre cei mai mari producători de lactate din lume.

FrieslandCampina este prezentă pe piața românească cu mărcile Napolact, Campina și Dots și oferă o gamă largă de produse: lapte de consum, iaurt, brânză, unt și gustări pe bază de lapte.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te gratuit la newsletter

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *