S-a relansat website-ul Napolact – parte dintr-o amplă campanie de rebranding Napolact

  • de

SENIORHYPER, agenția de digital advertising formată prin fuziunea a două companii importante de digital, Hyperactive and Senior Interactive, a dezvoltat noul site al Napolact, unul dintre cei mai importanți producători de lactate de pe piața românească. Proiectul realizat de echipa SENIORHYPER face parte dintr-o campanie amplă de rebranding Napolact. Website-ul a preluat noile elementele de brand create într-o linie modernă dar a păstrat şi elementele de tradiţie, ilustrate de exemplu și de ștampila ce atestă faptul că laptele din inima Ardealului, trademark-ul Napolact, există încă din 1955.

“Ȋn procesul de rebranding al Napolact, website-ul este un canal de comunicare foarte important şi ne-am bazat pe partenerii nostri de la SENIORHYPER pentru redesign-ul şi modernizarea lui. Este primul website Napolact , adaptabil la orice tip de dispozitiv, fie el desktop, tabletӑ sau telefon mobil, ceea ce ajutӑ brandul sӑ se modernizeze, sӑ comunice cu un target mai tânӑr, pӑstrându-şi ȋnsӑ valorile tradiţiei şi ale lucrului bine fӑcut”, spune Mircea Badiu, Brand Manager Napolact.

“Lucrăm de peste trei ani cu Napolact, am înțeles foarte bine acest brand, astfel că ne-a venit ușor să conturăm zona de online, parte a rebrandingului. Napolact e despre gustul care ȋţi aduce aminte de acasӑ şi despre bucatele gustoase preparate cu lapte din inima Ardealului. Noul design combină toate acestea și reflectă încrederea unui brand cu tradiție, care a rămas deschis, corect și foarte aproape de consumator. Website-ul este vizibil de pe toate device-urile”, spune Vasile Alboiu, Creative Director SENIORHYPER.

site Napolact

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2Performant
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *