SABMiller anunta intrarea pe piata argentiniana

SABMiller plc a anuntat achizitionarea Cervecería Argentina S.A. Isenbeck („CASA Isenbeck”), a treia fabrica de bere ca marime din Argentina, de la Warsteiner Group.

Brandurile principale detinute de CASA Isenbeck sunt Isenbeck si Warsteiner, cu un volum total al vazarilor de aproximativ 600,000hl in 2009. Fabrica este locata in Zarate, langa Buenos Airos, si are o capacitate totala de 1.2 milioane de hl. CASA Isenbeck va continua sa produca si sa distribuie marca Warsteiner in cadrul unui acord de licenta pe termen lung.

CASA Isenbeck are active brute de 24.7 milioane de $.

Barry Smith, presedinte SABMiller pentru America Latina, declara: „Suntem incantat de adaugarea brandului CASA Isenbeck la amprenta noastra latino-americana, expunandu-ne pe piata argentiniana a berii, care este in crestere rapida, si completand operatiunile noastre deja existente in America Latina”.

Despre SABMiller

SABMiller plc este unul din cei mai mari producatori de bere cu productie si contracte de distributie pe sase continente. Portofoliul include marci internationale premium precum Pilsner Urquell, Peroni Nastro Azzurro, Miller Genuine Draft si Grolsch, precum si branduri locale importante ca de exemplu Aguila, Castle, Miller Lite, Snow si Tyskie. SABMiller este si una din marile companii de imbuteliere a produselor Coca-Cola.

In anul ce s-a incheiat pe 30 martie 2010, compania a raportat un profit inainte de impozitare de 3,803 milioane de $, si un venit al grupului de 26,350 milioane de $.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,059 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » SABMiller anunta intrarea pe piata argentiniana

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: