Sano Vita, afacerea de familie 100% românească, a fost achiziționată de un fond de investiții american

Consiliul Concurenței a anunțat azi, 17 ianuarie 2020, că a autorizat tranzacția prin care Roho Healthy Food Investments SRL intenționează să preia Sano Vita, compania 100% românească cu produse alimentare necesare unei vieți sănătoase și echilibrate.

Roho Healthy Food Investments SRL este parte a fondului american de investiții Highlander Partners. În România, de fondul de investiții este prezent prin intermediul grupului Ares, furnizor de servicii medicale.

Sano Vita SRL comercializează produse vegetariene (fulgi, paste și alte derivate ale cerealelor integrale, fructe uscate, semințe etc.) și produse apicole.

În urma analizei acestei concentrări economice, Consiliul Concurenţei a constatat că această operațiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte a acesteia și nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Sano Vita

Sano Vita a fost înființată în anul 1995, cu misiunea de a promova alimentația necesară unei vieți sănătoase și echilibrate, de a pune pe piață românească produse vegetale. Societatea comercială Sano Vită produce și distribuie o gamă variată de cereale, musli, băuturi și produse din soia, semințe, boabe, paste și făinuri integrale, fructe deshidratate și confiate.

Sano Vita operează magazinul online www.sanovita.ro, deține o rețea proprie de distribuție, cu puncte de lucru și depozite în Oltenia, Dobrogea, Maramureș și în București, un magazin cu produse alimentare naturale situat în Râmnicu Vâlcea, o brutărie situată in Valea Cheii, sub logo-ul Bram, un restaurant propriu cu meniuri vegane, o fundație și o grădiniță.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Un comentariu la „Sano Vita, afacerea de familie 100% românească, a fost achiziționată de un fond de investiții american”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *