SC Johnson achiziționează brandul Kiwi de la Sara Lee

Compania SC Johnson anunţă pe siteul companiei că a ajuns la un acord pentru achiziţionarea diviziei internaţionale de îngrijire a încalţamintei aparţinând companiei americane Sara Lee, inclusiv marca numarul unu la nivel mondial, Kiwi, marca care a avut grijă de pantofi familiilor din întreaga lume mai bine de 100 de ani.

Prin această preluare, marca Kiwi se alătură portofoliului robust de branduri ale companiei SC Johnson: Pledge, Glade, Mr. Muscle, Windex si Ziploc. Ca multe alte marci ale SC Johnson, Kiwi este lider în categoria sa.

Tranzacţia include, de asemenea, achiziţia Companiei Sara Lee Bama International, care vinde accesorii de pantofi pe canalele specializate din Europa şi Canada şi Kiwi Kleen, o linie de produse de curăţenie vândută în principal în Asia (zona Pacific).

SC Johnson preconizeaza că tranzactia o sa fie finalizată până la jumătatea anului 2011, după ce autorizaţiile de reglementare din domeniu isi vor da verdictul.

Compania SC Johnson nu a divulgat detaliile financiare ale afacerii, deşi presa internaţionala a vehiculat o sumă a tranzacţiei de 245 milioane de Euro.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *