Scandia Sibiu oferă produse pe gustul fiecărui român

Scandia Sibiu, unul dintre cei mai mari producători de conserve din carne şi legume, le oferă românilor mâncăruri care au la bază rețete unice și ingrediente de calitate superioară.

Scandia SibiuAlimentația joacă un rol din ce în ce mai important în menținerea unui stil de viață sănătos și echilibrat, de aceea, produsele Scandia Sibiu sunt făcute fără conservanți sau E-uri, cu grijă pentru naturalețea ingredientelor.

Noi, la Scandia, ne dorim să oferim consumatorilor produse delicioase, așa că folosim doar ingrediente de cea mai bună calitate, astfel încât ei să se bucure de o gustare ușor de preparat și nutritivă. Le oferim celor interesați de o nutriție echilibrată o gamă largă de produse, inspirate de rețete de demult și preparate cu ingrediente premium, fără niciun aditiv”, a declarat  Andrei Ursulescu, Director General, S.C. Scandia Food S.R.L.

Produse pe gustul fiecărui român

Gama Scandia Sibiu oferă românilor preparatele care se potrivesc atât gustului, cât și stilului lor de viață. Printre produsele din portofoliu, se regăsesc:

  • Pateuri cu ficat, preparate cu grijă: pateul casei, pate de gâscă integral, pate de porc integral, pate de pui integral, pate de curcan integral, pate de fazan integral, pate de rață integral;
  • Aperitive vegetale, pentru o experiență culinară desăvârșită: hummus, salată cu ciuperci, fasole bătută cu legume, vegetal, vegetal cu broccoli, vegetal cu hribi, vegetal cu semințe de in;
  • Carne mărunțită, cu sos fin și mirodenii alese: porc mărunțit în sos picant de roșii, porc mărunțit în sos de roșii, pui mărunțit în sos alb, pui mărunțit în sos Scandia;
  • Mâncare românească: cârnăciori de casă afumați, cu fasole; ciolan afumat așternut pe fasole, ciolan răsfățat pe varză, costiță afumată rânduită pe fasole, piept de pui asortat cu mazăre, sărmăluțe în foi de varză cu dichis de dafin, ciorbă de burtă dreasă cu smântână, ciorbă de văcuță cu dichis de verdețuri, ciorbă de pui dreasă cu smântână, sărmăluțe de post cu varză albă, tocăniță de porc gătită cu ciuperci;
  • Carne servită alături de o salată de legume: carne de porc în suc propriu, carne de vită în suc propriu, rasol frăgezit de porc în aspic, șunculiță fragedă din pulpă de porc.

Scandia Food este lider pe piața conservelor din România, cu o cotă de piață în volum de peste 37,2% in AS16, conform AC Nielsen România. În anul 2010, Scandia Food s-a extins cu două noi linii de business: restaurant quick service și producția de mezeluri. În prezent, are 3 restaurante în București, în marile centre comerciale. Începand cu 2016 și-a adăugat în portofoliu și brandul Roua, care include produse din  următoarele categorii: dulceață, mâncare vegetală, zacuscă și sosuri.  Mărcile deținute de companie sunt Scandia Sibiu, Bucegi, Sadu, Via, Lotka, Năvodul Plin și Roua.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Un comentariu la „Scandia Sibiu oferă produse pe gustul fiecărui român”

  1. Sunt foarte mulțumită de produsele d-voastră, păcat că nu tote pot fi găsite în Simionescu Elenaanumite magazine din București. Vă întreb, primiți comenzi pentru persoane fizice la domiciliu, mai ales cei mai în vârstă, din București? Mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *