Se infiinteaza Federatia Romana a Carnii

Ca urmare a intalnirii care a avut loc la Brasov in data de 15 noiembrie 2011 intre conducerile Patronatului Roman al Carnii de Porc (PRCP), cea a Asociatiei Romane a Carnii (ARC) si Organizatia Interprofesionala (OIPA) „Carne de Pasare, Oua”, se propune infiintarea Federatie Romane a Carnii, ca structura profesionala de reprezentare a intereselor tuturor participantilor la filiera productiei, procesarii si comercializarii carnii din Romania.

ARC a fost reprezentata de Presedintele Radu Timis si de Vice – Presedintele Eugenia Caragui. Conducerea PRCP, nou aleasa in urma Adunarii Generale ce a avut loc in aceeasi zi, a fost reprezentata de Presedintele Ioan Ladosi si Vice – Presedintii Sorin Lupascu si Alex Jurconi. Organizatia Interprofesionala „Carne de Pasare, Oua” a fost reprezentata de Aurel Damian, Directorul Executiv al Uniunii Crescatorilor de Pasari din Romania (UCPR), membru al OIPA.
Propunerea va fi circulata si votata electronic de catre membrii celor trei organizatii. In conditiile indeplinirii cerintelor statutare de aprobare, juristii celor trei structuri profesionale vor demara redactarea statutului si inregistrarea “Federatiei Romane a Carnii”.
Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,053 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Se infiinteaza Federatia Romana a Carnii
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: