SENIORHYPER a relansat website-ul pentru Orbit România

  • de

SENIORHYPER a relansat website-ul pentru Orbit România – www.mestecaorbit.ro și website-ul pentru Orbit Bulgaria – www.orbitgum.bg, ca parte a strategiei de comunicare digitală pe care a gestionat-o pentru brand pe întreg parcursul anului 2013.

website Orbit RomaniaWebsite-urile sunt dezvoltate responsive, astfel că utilizatorii pot naviga cu ușurință pentru a accesa informația de pe diferite device-uri: laptop, tabletă, smartphone.

Echipa SENIORHYPER a gestionat din punct de vedere digital campania desfășurată de Orbit România în 2013: “Ia-ți adio de la resturile de mâncare”. Campania a fost dezvoltată pe mai mulți piloni, echipa ocupându-se atât de strategie, cât și de crearea conceptului și apoi de construirea aplicației de Facebook „Adio Show”. Acestea au fost susținute prin conținut editorial dedicat pentru pagina de Facebook Orbit România, prin comunicare pe site-ul Orbit și prin online media banners. Proiectul a fost un succes: pagina de Facebook Orbit România a primit peste 50.000 noi fani in perioada promoției iar rata de share a fost de 70%.

„<<Ia-ți adio de la resturile de mâncare>> este o campanie 360, iar lansarea noilor website-uri este un punct important al strategiei generale. În plus, aplicația de Facebook a fost realizată în același ton amuzant și catchy al întregului concept de comunicare, și a prins destul de bine, așa cum arată și rezultatele finale. Întregul proiect a fost suținut cu o campanie de teasing, conținut, Facebook Ads, activări i multe altele”, spune Vasile Alboiu, Creative Director SENIORHYPER.

„Componenta digitală a fost esențială în cea mai recentă campanie Orbit, deoarece consumatorii noștri sunt tot mai activi în mediul online. Decizia de a încredința această campanie partenerului nostru tradițional a fost una firească. Ne bazăm pe o echipă care cunoaște esența brandului și care are expertiză de digital, pentru a ajunge la consumatori prin creativitate și interacțiune”, spune Adela Avram, Senior Brand Manager Orbit Balkan East.

 

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *