Shachar Shaine revine în funcția de Președinte al URBB

Începând din 1 februarie 2016, Shachar Shaine, unul dintre cei mai apreciaţi manageri din industria alimentară, ocupă din nou funcţia de Preşedinte al URBB (United Romanian Breweries Bereprod), companie pe care a mai condus-o în perioada 2004-2010, cu rezultate remarcabile şi evoluţii anuale constante.

Shachar Shaine - URBB„Sunt încântat să revin la conducerea URBB, fiind compania în cadrul căreia am evoluat mulți ani și cu care practic am crescut din punct de vedere profesional! Obiectivele pe care mi le-am propus pentru acest mandat sunt consolidarea poziției companiei pe piața berii, urmată firesc de creșterea sănătoasă a vânzărilor, printr-o strategie susținută la nivelul extinderii de portofoliu și a activității URBB în România. Astfel, sunt convins că împreună cu întreaga echipă, vom reuşi să obţinem rezultate din ce în ce mai bune şi să menţinem URBB pe un trend ascendent”, a declarat Shachar Shaine.

Shachar Shaine, 47 de ani, a absolvit Universitatea Technion din Haifa, după care şi-a aprofundat cunoştinţele prin Executive MBA la Bradford University. Experiența sa de peste 17 ani cuprinde o activitate susținută pe marketing și sales în domeniul FMCG și domeniul planificării proiectelor industriale. Aflat în România încă din 1999, Shaine a mai ocupat timp de trei ani poziţia de Marketing Vice-President URBB şi apoi încă doi ani a fost Marketing & Sales Vice-President URBB. Din 2004 până în 2010, a ocupat funcţia de Preşedinte și CEO al companiei.

Laptopurile Asus, perfecte pentru multitasking si divertisment

În 2008 a ocupat funcția de președinte al Asociației Berarii României, organizație ce reprezintă interesele profesionale ale industriei producătoare de bere din România. În iunie 2009 a fost desemnat președinte al Consiliului Investitorilor Străini, o asociație a celor mai importanți investitori străini din România, înființată în 1997.

Shaine a preluat mandatul de preşedinte al URBB de la Hezy Ovadia, care a ocupat această funcție timp de 5 ani, din ianuarie 2011 până în prezent.

De la înfiinţarea sa, în 1997, URBB a jucat un rol activ în societate prin oferirea de produse de cea mai înaltă calitate, concentrându-se pe un mediu mai curat şi un stil de viaţă mai bun. Fabrica de bere URBB are o capacitate de producţie de 2,1 milioane hectolitri, peste 700 de angajaţi şi contribuie anual cu milioane de dolari la economia românească. Mai mult, URBB asigură peste 4.000 de locuri de muncă direct şi indirect, prin sistemul de dealeri, distribuitori şi furnizori.

URBB este unul dintre cei mai mari producători de băuturi de pe piaţă locală, fiind prezent pe piaţă berii şi a băuturilor răcoritoare. Portofoliul companiei cuprinde exclusiv mărci premium: pe piaţa berii mărcile Tuborg, Carlsberg, Holsten, SKOL, Guinness, Kilkenny, cidrul Somersby şi Granini pe piaţa băuturilor răcoritoare.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,051 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Shachar Shaine revine în funcția de Președinte al URBB
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: