ShopBag – un nou concept destinat cumpărăturilor online

ShopBagAquila Group anunță lansarea în premieră pentru segmentul FMCG a aplicației mobile ShopBag, disponibilă pentru iOS și Android, ce oferă utilizatorilor săi livrarea acasă sau la birou a cumpărăturilor zilnice, accesând direct prin intermediul telefonului mobil un supermarket virtual.

Lansarea are la bază un proiect pilot îndrăzneț care dă naștere trendului cumpărăturilor cu dispozitivele mobile în șapte clădiri de birouri din București: Global City, Baneasa Business Technology A & B, S Park A & B, America House West Wing, Floreasca Business A & B. În perioada 22 aprilie – 23 iunie, clădirile de birouri vor fi gazda unor pungi de cumpărături uriașe, care aduc produsele prezentate direct la ușa cumpărătorului modern, printr-o aplicație intuitivă ce răspunde nevoii firești de eficienţă și rapiditate dictate de ritmul alert al vieții de zi cu zi. În perioada campaniei de lansare, ShopBag ne va tenta să regândim modul în care ne facem cumpărăturile.

Aplicaţia ShopBag permite adăugarea în coșul de cumpărături prin scanarea codului QR corespunzător produsului sau direct din galeria de produse a aplicației, editarea coșului de cumpărături, setarea de adrese multiple pentru livrare și vizualizarea istoricului pentru plasarea de noi comenzi prin editarea listei deja existente.

ShopBag livrează chiar în aceeași seară comenzile plasate până în ora 12:00, fără nici o taxă de livrare pentru comenzi de peste 150 Ron. Cumpărătorului îi este confirmată noua comandă telefonic, iar livrarea este eficient sincronizată pentru a se potrivi necesităților fiecăruia.

Conceptul ShopBag este dezvoltat de I-Vision 4 Action (deţinătorul licenţei WSI în România) pentru Aquila Group, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de distribuţie din România, în colaborare cu partenerii principali Paravion şi Caroli Foods şi cu suportul Philips, Café Louis și Heinrig Distrbution.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *