Și anul acesta, de St. Patrick’s Day, fanii Guinness devin irlandezi pentru o zi

Pe 13 martie, GUINNESS, berea stout numărul 1 în lume, dă startul oficial la St. Patrick’s Day. În peste 104 de localuri partenere din toată România, românii vor ciocni bere GUINNESS,  alăturându-se celor peste 70 de milioane de persoane de pe tot globul care sărbătoresc St. Patrick’s Day, ziua sfântului patron al Irlandei.

Guinness - St Patrick's Day - 2014 (4)Anul acesta, GUINNESS şi-a propus să ofere tuturor iubitorilor acestei beri ocazia de a deveni din nou irlandezi de St. Patrick’s Day. Sub motto-ul Be Irish for a day! / Fii irlandez pentru o zi!, Guinness a pregătit o serie de surprize pentru amatorii de distracție din 33 de orașe din țară, printre care Braşov, Sibiu, Ploieşti, Constanţa, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara, Oradea, Craiova şi Bucureşti.

În week-end-ul 13-17 martie, Guinness îi va premia pe amatorii de bere, aceștia având posibilitatea de a câştiga pe loc unul din miile de premii puse la dispoziție de Guinness în puburile partenere din întreaga țară. În această perioadă, bucureștenii vor avea parte de nenumărate momente speciale pregătite de Guinness. Astfel, toți cei care cumpără o bere Guinness în puburile partenere din Capitală vor avea ocazia de a-şi face pe loc propriul „act de identitate” irlandez.

Conform sloganului, de St. Patrick’s Day, oricine poate deveni irlandez, sărbătorind ca un adevărat cetăţean al ţării spiridușilor și legendelor celtice.

Spiritul irlandez de sărbătoare va umple deja de pe 13 și 14 martie Centrul Vechi din Capitală prin paradele inedite: trupe de cimpoieri, mascote Leprechaun și spiriduși se vor plimba pe străduțe și vor invita trecătorii la distracție, în ritmuri inconfundabile de cimpoaie și tobe. De asemenea, vor avea loc concerte în câteva din puburile partenere.

Vineri 13 martie, Guinness pregătește o surpriză de proporții tuturor celor care vor cutreiera străduțele Centrului Vechi, așa că bucureștenii sunt invitați să străbată această zonă în număr cât mai mare.

Guinness susține de asemenea activitățile speciale pregătite de Asociația Culturală Româno-Irlandeză: pe 15 martie, la ora 17:00, vor avea loc o serie de concerte susținute de artiști  din România și străinătate care vor celebra spiritul sărbătorii. Nume precum Irish Way, Shannon Ceili Band, Truverii, The Sorted Session, SteySha Irish School of Dance, Jam Yard, Ad-Hoc, Blackbeers și Bordo Sarkany vor încânta publicul.

În acest weekend, toţi iubitorii de Guinness sunt invitaţi să ridice pinturile de bere în cinstea lui St. Patrick şi să sărbătorească prietenia şi buna dispoziţie, cântând și dansând ca nişte adevăraţi irlandezi!

Punctul culminant al celebrării St. Patrick’s Day va fi tradiționala petrecere organizată pe 17 martie de Guinness la St. Patrick Irish Pub.

Pentru a afla mai multe detalii despre evenimentele şi activitățile care vor avea loc în puburile partenere, cei interesaţi sunt invitaţi să urmărească pagina de Facebook Guinness România. De asemenea, aici va fi disponibilă o aplicație prin care iubitorii de bere Guinness își vor putea genera numele și un „act de identitate” irlandez.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *