Simba Invest preia importul și distribuția pentru România a brandurilor de băuturi spirtoase ale grupului Beam Suntory

Simba Invest, unul dintre cei mai mari şi mai vechi distribuitori autohtoni de produse FMCG, a preluat împortul și distribuția pentru România a portofoliului de branduri de băuturi spirtoase premium aparținând grupului americano-japonez Beam Suntory. Printre brandurile companiei Beam Suntory se numără gama de whisky Jim Beam, Maker’s Mark şi Teacher’s, cognacul Courvoisier și ginurile Roku şi Larios.

Simba Invest

Simba Invest este o companie cu o vastă experienţă în distribuţia produselor nealimentare la nivel naţional (brandurile Huggies, Kotex sau Kleenex de la Kimberly-Clark) şi a produselor alimentare la nivel regional (Mondelez şi JDE, Nestle şi Kandia – în jumătatea de Nord a ţării, sau Mars şi Davidoff – în regiunea Moldova).

O altă divizie foarte importantă a companiei este cea de bături, Simba Invest asigurând distribuţia în Nord – Estul şi Centrul ţării, precum şi în Bucureşti, pentru cele mai cunoscute branduri de băuturi alcoolice din portofoliile companiilor Alexandrion Group, Granddis, BDG, PPD sau Pernod Ricard, a vinurilor de la producători de renume precum Cotnari, Jidvei, Recaş sau Budureasca sau a băuturilor nealcoolice precum Red Bull, Pfanner, Santal sau Carpatina.

Ca un pas firesc în dezvoltarea acestei ramuri de business, compania Simba Invest a început în 2015 activitatea de import cu vinurile spumante de la Cantine Riunite şi Cantine Maschio, iar in prezent Simba Invest asigură importul pentru un portofoliu consistent de branduri, pe care îşî propune să îl dezvolte în continuare. Printre furnizorii principali se numără:

  • Beam Suntory (whisky Jim Beam, Maker’s Mark şi Teacher’s, cognac Courvoisier, gin Roku şi Larios)
  • Cantine Riunite & CIV (vinuri spumante Riunite, Maschio şi altele)
  • Maison Ferrand (rom Plantation, gin Citadelle, sau cognac Ferrand)
  • Roust (vodka Russian Standard, Zubrowka şi lichior Soplica)
  • The Shed Distillery (gin Gunpowder, vodka Sausage Tree)

JBH_Highball1_1200x630_Facebook

Simba Invest

Înfiinţată în Bacău, locul de unde îşi coordonează operaţiunile naţionale de mai bine de 25 de ani, Simba Invest este unul dintre liderii autohtoni ai sectorului de distribuţie de produse FMCG, cu o cifră de afaceri de aproximativ 100 milioane de Euro, ce îi asigură onorabilul loc 59 în Top 100 companii din FMCG, la nivelul anului 2020.

Beam Suntory

Beam Suntory este unul dintre cei mai importaţi jucători globali din piaţa băuturilor alcoolice, având afaceri de peste 3 miliarde $ la nivel mondial. Pe piaţa din România, conform vânzărilor anului 2020, Beam Suntory este lider în categoria cognac/armagnac prin brandul Courvoisier, pe locul patru în categoria whisky, prin brandurile Jim Beam (liderul segmentului bourbon şi locul 2 în sub-categoria whisky american), Maker’s Mark şi Teacher’s şi pe locul 6 în clasamentul producătorilor de gin, prin brandurile Larios şi Roku (sursa: IWSR, 2020).


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *