Next_Capitall

Simona Stoica s-a clasat pe locul trei la finala internațională a Stella Artois World Draught Masters

Românca Simona Stoica s-a clasat pe locul trei la finala internaţională a Stella Artois World Draught Masters, încheiată ieri la Buenos Aires. Competiţia care celebrează pasiunea şi îndemânarea barmanilor din toată lumea în arta turnării berii conform ritualului celor nouă paşi, a reunit în acest an în faimosul oraş argentinian participanţi provenind din 25 de ţări care s-au întrecut în măiestria turnării berii pentru a câştiga titlul mondial Stella Artois World Draught Masters 2011.

Nada Nkumar Sethy din Dubai a fost încoronat Stella Artois World Draught Master 2011, după ce şi-a demonstrat îndemânarea desăvârşită, pasiunea şi atenţia la detalii în turnarea berii Stella Artois pe durata celor trei runde ale competiţiei. Clasarea în topul competiţiei îi va asigura lui Sethy un turneu global ca ambasador al mărcii Stella Artois, pentru a se asigura că fiecare pahar de Stella Artois este turnat perfect şi prezentat cu eleganţă oriunde pe glob.

În marea finală, barmaniţa bucureşteancă Simona Stoica s-a clasat pe locul al treilea, după Binod Karel din Hong Kong care a câştigat locul doi. Simona este barmaniţă la Belle Epoque din Bucureşti şi are peste zece ani de experinţă în domeniu.

„Participarea la World Draught Masters a fost o experienţă incitantă şi onorantă. Am intrat în competiţie cu unii dintre cei mai buni barmani ai lumii şi faptul că am reuşit să obţin locul trei este un motiv de mândrie pentru mine”, a declarat Simona Stoica.

Stella Artois World Draught Masters este o competiţie internaţională organizată de Stella Artois în fiecare an, ajunsă la cea de-a cincisprezecea ediţie. Inspirată din tradiţia de peste şase sute de ani în fabricarea berii, acest program anual celebrează măiestria creării şi turnării supremei “frumuseţi lichide” – potirul perfect de Stella Artois.

În România, competiţia Stella Artois World Draft Master se organizează din anul 1997.

La ediţia din 2006, titlul mondial de World Draft Master a fost câştigat de românca Mihaela Joiţa.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,065 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Promovare » Campanii » Simona Stoica s-a clasat pe locul trei la finala internațională a Stella Artois World Draught Masters
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: