Smart Drink & Food aduce pe piața din România noua apă cu vitamine și minerale BRAINIA

Smart Drink & Food aduce pe piaţa din România noua apă cu vitamine şi minerale BRAINIA. Compania le propune consumatorilor români un concept nou de hidratare – o apă cu vitamine şi micro-nutrienţi esenţiali, special creată pentru cei care schimbă lumea în bine prin puterea minţii lor, în 3 variante de produs:

– BRAINIAcafea verde cu adaos de Magneziu, Vitamina B3, Vitamina B5 şi Vitamina B12, extract de cafea verde şi arome naturale de zmeură şi căpşuni;
– BRAINIAginseng cu adaos de Magneziu, Vitamina B3, Vitamina B7 şi Vitamina B12, extract de ginseng şi arome naturale de fructul pasiunii şi rodie;
– BRAINIAmoringa cu adaos de Vitamina C, Vitamina B3, Vitamina B6 şi Vitamina B12, extract de moringa şi arome naturale de lămâie şi grapefruit roz.

BRAINIABRAINIA conţine un complex optim de vitamine şi minerale ce asigură o bună funcţionare a sistemului nervos şi permite menţinerea unui stil de viaţă sănătos, având un gust răcoritor de fructe. Produsele au un conţinut caloric scăzut şi o etichetă curată: nu au conservanţi, coloranţi artificiali, arome artificiale şi nici zahăr adăugat.

Super ingredientele din cele 3 variante BRAINIA sunt adevăraţi aliaţi pentru minte şi organism, iar combinaţiile de fructe le conferă produselor un gust revigorant. Cafeaua verde ajută sistemul nervos, stimulând activitatea cerebrală. Ginsengul este un tonic care îmbunătăţeşte starea de spirit şi reduce stresul. Moringa este o sursă naturală bogată în vitamine, minerale şi aminoacizi, ce conţine cantităţi semnificative de vitamină A, C şi E, calciu, potasiu şi proteine, excelentă pentru creşterea energiei, a rezistenţei şi a puterii de concentrare.

Un produs unic pe piaţa din România

„Vremurile s-au schimbat, iar astăzi tot mai mulţi oameni desfăşoară activităţi intelectuale intense şi îşi supun creierul unor presiuni constante. Pentru aceste vremuri, am creat un produs unic pe piaţa din România, adresat celor care fac diferenţa, prin puterea minţii lor. Cele trei variante BRAINIA conţin o combinaţie optimă de vitamine şi micro-nutrienţi esenţiali, pentru a furniza creierului vitalitate, claritate şi putere de concentrare.”, a spus Alexandru Lazăr, co-fondator Smart Drink & Food SRL.

Produsele BRAINIA sunt disponibile în marile lanţuri de magazine din ţară, precum şi în benzinării.

BRAINIA este primul brand din România susţinut de un „Specialist în pauze cu cap”

Pentru a da randament şi a performa la cote maxime, perioade lungi de timp, mintea noastră are nevoie să alterneze momentele de efort şi concentrare, cu cele de relaxare şi revigorare.

Pauza este şi ea foarte importantă, deoarece alimentează atenţia, schimbă chimia din organism, încurajează creativitatea. Momentele de relaxare a minţii sunt necesare pentru a păstra „busola” mentală în stare de funcţionare şi pentru a menţine un sentiment de prezenţă şi concentrare. Însă, este foarte important să ştim cum şi când să luăm aceste pauze, lucruri pe care le putem afla de la un specialist.

BRAINIA îşi propune să promoveze pauzele cu cap, adică acele momente de respiro, în care mintea rămâne activă până la reluarea muncii. Brandul îi încurajează pe români să fie mai atenţi la nevoia lor de repaus, să înveţe cum să îşi acorde astfel de pauze, într-un mod organizat şi cu sens, pentru a da un randament mai bun şi a-şi recăpăta rapid puterea de concentrare, limpezimea şi claritatea mintală.

În demersul său, BRAINIA se bucură de susţinerea şi expertiza unui „Specialist în pauze cu cap”: „Dacă lucrezi cu sapa, pauza e mai uşor de făcut: te opreşti, te sprijini în sapă şi te uiţi în zare. Dacă lucrezi cu capul, e mai complicat, căci nu poţi să te sprijini în telefon şi să te uiţi în laptop. Primul s-ar putea să sune, tot pentru o problemă de birou, în timp ce, din al doilea, poate să-ţi sară în faţă o fereastră de e-mail urgentă. E nevoie, aşadar, de puţină organizare, chiar şi într-o chestiune care pare simplă, ca aceea a pauzelor.”, a spus Simona Tache, colaboratoare BRAINIA.

Specialistul BRAINIA are rolul de a educa publicul în privinţa importanţei pauzelor cu cap pentru activitatea intelectuală de zi cu zi. Ca promotor al pauzelor cu cap, Specialistul îşi propune ca un număr cât mai mare de români, angajaţi şi angajatori, să se familiarizeze cu acest concept, cu scopul de a integra acest comportament în rutina muncii lor, pentru rezultate mai bune.

SMART Drink & Food SRL

Smart Drink & Food SRL este o companie nouă în România, înfiinţată în 2015, care îşi bazează activitatea pe 3 piloni centrali: inovaţie, nutriţie şi stil de viaţă sănătos. SC Smart Drink & Food SRL îşi propune să lanseze produse nu doar gustoase, ci şi hrănitoare şi sănătoase pentru consumatori. Produsele BRAINIA au la bază reţete dezvoltate de specialişti în domeniu, fiind adaptate cerinţelor unui stil de viaţă modern şi celor mai înalte standarde de calitate.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *