#SpuneiCuUnCantec – cea mai recentă campanie Coca-Cola

Spune-i cu o Coca-Cola şi un cântec este invitaţia pe care Coca-Cola o lansează tinerilor pasionaţi de muzică, în cea mai recentă campanie a sa. Astfel, până la finalul verii, logo-ul emblematic Coca-Cola va fi însoţit de versurile unor melodii celebre. Cu ajutorul acestora, tinerii se vor putea exprima prin muzică folosind hashtagul #SpuneiCuUnCantec.

SpuneicucantecFericirea, prietenia sau dragostea sunt doar o parte dintre subiectele care vor da startul conversaţiilor pe durata campaniei prin sticlele şi dozele Coca-Cola personalizate. Acestea vor purta pe etichetă mesajul unora dintre cele mai cunoscute melodii locale şi internaţionale, alese în urma unui parteneriat cu casa de producție Universal Music. Playlistul variază de la refrene clasice precum ”The greatest day” sau“Don’t you forget about me”, la titluri de top, aşa cum sunt “Don’t cha”, “Hey Brother” sau “Love is the way”.

Pe lângă versuri, dozele şi sticlele de 250 şi 500 ml de Coca-Cola vor avea predefinit pe etichetă un QR code care, odată scanat, le va permite consumatorilor să asculte un fragment din melodia aleasă, înainte de a o transmite prietenilor.

Iniţiativa Spune-i cu o Coca-Cola şi un cânteceste susţinută atât prin intermediul platformeiwww.spuneicuuncantec.ro, cât şi printr-o aplicaţie specială pentru smartphone. Prin intermediul acesteia, consumatorii pot lega noi prietenii, identificând în proximitatea lor persoane cu aceleaşi preferinţe muzicale.

Campania Spune-i Cu o Coca-Cola şi un cântec face parte din iniţiativa globală Say It With A Song – una dintre cele mai mari campanii globale care încurajează consumatorii din toată lumea să caute versurile care li se potrivesc cel mai bine, dar şi pe acelea care ar putea deveni cadouri unice sau chiar un mijloc de exprimare, atunci când cuvintele nu reuşesc să o facă.

În România, campania #SpuneiCuUnCantec beneficiază de un mix media care include: PR,digital, media şi activări experiențiale, prin care consumatorii se pot bucura de doze Coca-Cola personalizate cu versurile preferate. Până la finalul campaniei, tinerii vor avea parte de multe alte surprize – de la panouri outdoor interactive cu live streaming pentru mesajele consumatorilor, aşa cum este cel de la magazinul Cocor din Bucureşti – la un serviciu special, prin care cuvintele se transformă în versuri pentru cei dragi.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,036 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » #SpuneiCuUnCantec – cea mai recentă campanie Coca-Cola
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: