Staropramen este partener principal al evenimentului Street Food Festival

Staropramen, partener principal al evenimentului Street Food Festival, îi invită pe participanți să descopere noi combinații și arome, alături de 10 chefi care își vor dezvălui secretele lor.

StaropramenCei 10 chefi vor fi protagoniștii seriei Flavour Makers: 10 episoade dedicate gustului, în care Staropramen și Chef FOA îi invită pe participanți, în exclusivitate, în culisele celor mai creative food truck-uri din festival. Seria video poate fi urmărită pe oamenisigusturi.ro/streetfood și pe pagina de Facebook Staropramen.

De asemenea, participanții vor putea câștiga premii de degustat sau un City Break la Praga pentru două persoane, cu transport, cazare și acces la Prague Food Festival.

Chefii Ciprian Zobuian (Mr. Cannoli), Alexandru Rada (Gourmet Street Food), Marius Muresan (Home Garden Food Truck), Răzvan Ionescu (Camionetta), Cosmin Blajovici (Eat it/ The HUB), Lucian Smith (The Box), Nicolae Crăciun (Cimbru), Antonio Ștefănescu (Natura în Bucate), William Cunneen (Chef Off The Grid) și Andrei Sidor (Mignon Pasticceria & Bistro) pregătesc publicului diferite rețete potrivite fiecărui sortiment de Staropramen: Granat, Dark, Nefiltrată și Blondă.

Provocare pentru clienţii Kaufland

De asemenea, Staropramen lansează o provocare pentru clienții hypermarketului Kaufland: The Taste Match. Patru rețete de street-food vor putea fi asociate uneia dintre beri mult mai ușor, dacă cele patru sortimente de bere vor fi scanate prin camera video a unui aparat special amplasat în hypermarketurile Kaufland.

Cei care cumpără un sortiment Staropramen și îl scanează vor primi un mix de condimente și un voucher pentru o bere la Street Food Festival din orașul lor. Cei care vor achiziționa un sortiment de bere și minimum 5 ingrediente pentru a prepara acasă rețeta recomandată vor primi kit-ul Staropramen de chef: un șorț de bucătar, plus un voucher pentru o bere la Street Food Festival.

Staropramen este berea pragheză numărul 1 în lume. Creată în Praga, Cehia, în 1869, pe malul stâng al râului Vltava, numele său înseamnă „Vechiul Izvor” și face referire la gustul curat, echilibrat și bogat al berii. În România, Staropramen este disponibilă în sortimentele Lager, Dark, Granat și Nefiltrată, iar combinațiile gastronomice inedite ale berii cu diferite ingrediente te determină să găsești mereu gusturi noi.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *